Κάρντιφ, Ουαλία: Αλληλεγγύη στις καταλήψεις της Πάτρας και στα σπίτια που δέχτηκαν επιδρομή στο Βερολίνο

«Αλληλεγγύη στη Rigaer 94 – Αντισταθείτε» / «Αλληλεγγύη στις καταλήψεις στην Ελλάδα»

Στις 5 Αυγούστου στην πόλη της Πάτρας εκτυλίχθηκε η συνέχεια της κατασταλτικής εκστρατείας εναντίον των καταλήψεων στην Ελλάδα, με εφόδους μπάτσων σε τρεις κατειλημμένους χώρους: στο Παράρτημα, στο Μαραγκοπούλειο και στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι στο ΤΕΙ. Συνολικά προσήχθησαν 16 συντρόφια: 5 καταληψίες και 11 αλληλέγγυοι.

Ενώ οι προσαχθέντες αλληλέγγυοι αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι, οι 5 καταληψίες αντιμετωπίζουν κατηγορίες, και πέρασαν απ’ τα δικαστήρια στις 13 Αυγούστου. Γι’ αυτόν το λόγο, την επομένη βάψαμε ένα πανό ώστε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας προς όσους/-ες καταληψίες βαρύνονται με κατηγορίες και εξώθηκαν απ’ τα σπίτια τους.

Επιπλέον, σήμερα (17/8) κρεμάσαμε ένα ακόμη πανό για να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στην κατάληψη Rigaer 94 και σ’ όλους τους προσαχθέντες κατά τη διάρκεια των αστυνομικών επιδρομών στο Βερολίνο στις 14 Αυγούστου. Οι μπούκες και κατ’ οίκον έρευνες υποτίθεται ότι σχετίζονταν με έρευνες για εμπρηστικές επιθέσεις εναντίον διαφόρων γραφείων εύρεσης εργασίας (Job Center) και μία έφοδο με μολότοφ εναντίον μπάτσων, που έγινε στη διάρκεια μιας δράσης αλληλεγγύης στην εξέγερση στην Τουρκία, μετά και την εκκένωση του πάρκου Γκεζί στην Ιστάνμπουλ.

Ονοματίζουμε τους εαυτούς μας ACAB γιατί είμαστε ανταγωνιστές. Δίνουμε επίσης στους εαυτούς μας τ’ όνομα ACAB γιατί ξέρουμε ότι όλοι οι μπάτσοι είναι μπάσταρδοι, ικανοί να κάνουν οτιδήποτε προκειμένου να επιτεθούν στο καταληψιακό κίνημα διεθνώς και στον αναρχικό χώρο.

Τα πανό τώρα κρέμονται απ’ το αστυνομικό τμήμα του Κάντον, το οποίο και πήραμε για δική μας χρήση, στο Κάρντιφ. Καταλάβαμε το μέρος αυτό για να δείξουμε ότι υπάρχουν κι αυτοί/-ές που δε φοβούνται, κι ότι μερικοί/-ές από μας βαρεθήκαμε να ζούμε μες στο φόβο, κι αντ’ αυτού, έχουμε όρεξη ν’ αντεπιτεθούμε.

Αλληλεγγύη στους διωκόμενους καταληψίες!

Αλληλεγγύη στις καταλήψεις που χτυπήθηκαν στην Ελλάδα!

Αλληλεγγύη σε όσους εξώθηκαν απ’ τα σπίτια τους!

Ανταγωνιστική Συλλογικότητα Ενάντια στην Πλήξη (ACAB)