Αργεντινή: Σαμποτάζ σε γραμμή τρένου στο Μπουένος Άιρες

Καθετί στις πόλεις είναι σχεδιασμένο για να προωθεί και να διαιωνίζει την αδιάκοπη ροή του εμπορεύματος, ανθρώπινου ή μη. Εκατομμύρια πέσος επενδύονται σε αναπλάσεις σταθμών τρένων και εγκαίνια λειτουργίας άλλων, στην κατασκευή και συντήρηση οδικών δικτύων, σε τεχνολογικούς μηχανισμούς ελέγχου και καταστολής, σε εξοπλισμό για τους ένστολους σκλάβους στην υπηρεσία της εξουσίας.

Αυτά σκεφτόμενοι, επιδιώξαμε σήμερα να σαμποτάρουμε, έστω και για λίγο, την κανονική λειτουργία των γραναζιών που υποστηρίζουν τη δομή της κυριαρχίας, πραγματοποιώντας επίθεση με εμπρηστικό/εκρηκτικό μηχανισμό στις γραμμές του τρένου ανάμεσα στους σταθμούς Φλορέστα και Βίγια Λούρο.

Δεν μας ενδιαφέρει αν λεχθεί πως μ’ αυτές τις δράσεις θέτουμε σε κίνδυνο μονάχα τους εργαζομένους, δεν θα μπούμε σ’ αυτό το παιχνίδι. Το σημαντικό σήμερα ήταν να διαρρήξουμε την ασφυκτική κανονικότητα που επικροτεί η συντριπτική πλειονότητα της αστυνομικής κοινωνίας.

Σε άμεση αλληλεγγύη και συνενοχή με τα αδέρφια μας της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, που βρίσκονται σε απεργία πείνας στις ελληνικές φυλακές από τις 2 του Μάρτη, απαιτώντας την άμεση απελευθέρωση προσώπων του κοντινού τους περίγυρου!

Είναι επείγον να δράσουμε, δεδομένου πως η κατάσταση της υγείας των συντρόφων μας είναι σοβαρή, κάτι που ήδη αποδεικνύεται απ’ το γεγονός πως οι 6 τους [επί της παρούσης 8] βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Αλληλεγγύη στην Αγγελική και στους υπόλοιπους απεργούς πείνας!

Δύναμη στα συντρόφια στη Χιλή ενόψει των ετήσιων δράσεων στο πλαίσιο της Μέρας του Νεαρού Μαχητή. Να διαχύσουμε τις ταραχές παντού!

Να πάρουμε εκδίκηση για όσους έπεσαν νεκροί, όσους αιχμαλωτίστηκαν και βασανίστηκαν επειδή αγωνίστηκαν ενάντια στο σάπιο αργεντίνικο κράτος…

Κύκλος της Φωτιάς

στα αγγλικά