Αργεντινή: Επίθεση σε αντιπροσωπεία μηχανών στο Μπουένος Άιρες

Επιχειρούν να μας υποχρεώσουν σε μία ύπαρξη υποταγμένη και δειλή στ’ όνομα της τεχνολογικής προόδου, του κοινωνικού ελέγχου και μιας μεγαλύτερης ένταξης σε ό,τι σχετίζεται με τη συμμετοχή στο σύστημα.

Εμείς όμως δεν θέλουμε καμία πρόοδο, εφορμούμε εναντίον του ελέγχου τους κι απορρίπτουμε ενσυνείδητα την ένταξή τους!

Επιλέγουμε να ζήσουμε τη ζωή στο χείλος της αβύσσου κι όχι στις διαδρομές του μαλθακού πλήθους, που σέρνονται ζητιανεύοντας από την εξουσία τις ίδιες τις αλυσίδες που τους κρατάνε δέσμιους. Τα κίνητρά μας θα ’ναι πρώτα και πάντα η αξιοπρέπεια, η συνέπεια ανάμεσα σε όσα λέμε κι όσα πράττουμε, αυτή η χαρά τού να αποδεικνυόμαστε συνεπείς με όσα πιστεύουμε. Ακόμη, κίνητρό μας είναι η δίψα για εκδίκηση, μια εκδίκηση που νιώθουμε πως πρέπει πρακτικά να παίρνουμε από παιδιά όταν μας κλείνουν στα κέντρα εξημέρωσης, κι αργότερα καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας όταν μας αιχμαλωτίζουν σε φάμπρικες, φυλακές, τρελοκομεία… σε «αναρχικές» βιβλιοθήκες…

Απαξιώνουμε όλες αυτές τις μαλακίες! Υπάρχουν κι άλλα μονοπάτια, μακριά από αυτήν τη μονότονη αηδία που ακυρώνει το άτομο!

Σ’ αυτήν τη στράτα, την κυρίως μοναχική αλλά διαρκή, τοποθετήσαμε στις 4 Σεπτέμβρη έναν εμπρηστικό μηχανισμό σε μια αντιπροσωπεία μηχανών και τετράτροχων επί της λεωφόρου Έντρε Ρίος, στη συμβολή με την οδό Ροντώ, ο οποίος δυστυχώς δεν λειτούργησε όπως το περιμέναμε. Θα συνεχίσουμε όμως, πάντα θα συνεχίζουμε!

Ο στόχος μας είναι σαφής: να υποδαυλίσουμε και να διασπείρουμε την επίθεση ενάντια σε όλα τα σύμβολα (φυσικά πρόσωπα κι εγκαταστάσεις) τα οποία αντιπροσωπεύουν αυτό το διάχυτο πλέγμα που απαρτίζει τον εχθρό.

Στόχους προς επίθεση έχει… και με το παραπάνω… τα πάντα εξαρτώνται από τη βούλησή μας, απ’ την απόφασή μας.

Να γεννήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο χάος απέναντι στην εκλογική μαλακία που πλησιάζει και στον ανταγωνισμό μεταξύ υποψηφίων για το ποιος θα βγάλει περισσότερους μπάτσους στους δρόμους και ποιος διαχειρίζεται καλύτερα τη μιζέρια.

Δύναμη στη Σολ Βεργάρα, γενναία συντρόφισσα που βρίσκεται έγκλειστη στις χιλιανές φυλακές. Δύναμη στα υπόλοιπα αναρχικά, αντεξουσιαστικά, μηδενιστικά κι ανατρεπτικά συντρόφια που είναι αιχμάλωτα του κράτους σε Χιλή, Μεξικό, Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία…

Με τους πεσόντες μας στη μνήμη…

ΖΗΤΩ Η ΜΑΥΡΗ ΔΙΕΘΝΗΣ!

Μηδενιστικός Πυρήνας του Λυκόφωτος της Φωτιάς.