Μπουένος Άιρες: Επίθεση σε λέσχη υπαξιωματικών της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας Αργεντινής

Κατά τις 2 τα ξημερώματα της 24ης Αυγούστου τοποθετήσαμε στην είσοδο μιας από τις λέσχες υπαξιωματικών της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας Αργεντινής, που βρίσκεται επί της οδού Αλμπέρτι ανάμεσα στις οδούς Τσίλε και Μέχικο στη γειτονιά Μπαλβανέρα του Μπουένος Άιρες, έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό αποτελούμενο από ένα πλαστικό μπουκάλι μισού λίτρου γεμάτο με μαύρη πυρίτιδα, πυροκροτητές και φυτίλια, κολλημένα σ’ ένα τσιγάρο που χρησίμευσε ως επιβραδυντής, όλα τους συνδεδεμένα με δυο γκαζάκια βουτανίου. Παρά το γεγονός πως οι κάμερες μας ακολουθούν κατά πόδας, εμείς έχουμε καλούς φίλους και την αποφασιστικότητα και δημιουργική φαντασία για να διαφύγουμε της ασφάλειας αυτής της κοινωνικής ειρήνης.

Μ’ αυτήν τη χειρονομία δείχνουμε την αλληλεγγύη μας στ’ αναρχικά συντρόφια στην παρανομία και στη φυλακή σε διάφορα μέρη του κόσμου. Αποτελούν παραδείγματα αγώνα και πεποίθησης!

Η εξουσία είναι αυτή που ασκεί το μονοπώλιο βίας, τη νομικά δικαιολογούμενη βία κι όχι μόνο την αστυνομική (την οικονομική, τη μιντιακή, την κοινωνική, αυτήν του δημοκρατικού λόγου).

Γι’ αυτό ΕΙΜΑΣΤΕ με τους ταραχοποιούς, με τους φυγάδες, με τ’ αλάνια που βρίσκονται έγκλειστα στις φυλακές και στα ψυχιατρεία της Αργεντινής (και του κόσμου όλου), με τους «κοινούς» κι ανώνυμους που εξεγείρονται, με τους «αυτόχειρες» που δολοφονήθηκαν από τις σωφρονιστικές υπηρεσίες.

Μνήμη και δικαίωση για τους Σέρχιο «Ουρουμπού» Τερένσι, Μαουρίσιο Μοράλες και Σεμπαστιάν Οβερσλούιχ.

Να κάνουμε τη λευτεριά πράξη, να συγκρουστούμε με την παραίτηση. Να εξυψώσουμε τη ζωή!

Χαιρετισμούς και δύναμη.

Μερικοί αναρχικοί και μηδενιστές