Μεξικό: Κάλεσμα για το συντονισμό της δεύτερης συνάντησης αναρχοπρωτογονισμού

Καλούμε την αναρχική κοινότητα από όλο τον κόσμο και όλα τα άτομα που ενδιαφέρονται στην εξέλιξη της σκέψης και της αναζήτησης του σεβασμού και της ολικής ελευθερίας του περιβάλλοντος αλλά και εμάς των ίδιων, να λάβουν μέρος στη 2η συνάντηση πρωτογονισμού στο Μεξικό.
Αυτό το προπαρασκευαστικό κάλεσμα είναι μια ανοιχτή πρόσκληση σε όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ενεργά στη διοργάνωση της συνάντησης ή να προτείνουν συγκεκριμένες θεματικές συζητήσεων, δράσεων, εργαστηρίων, παρουσιάσεων ή οποιασδήποτε δραστηριότητας σχετίζεται με το οικοαναρχικό κίνημα και τον αγώνα ενάντια στην Κυριαρχία παγκοσμίως.
Προτείνουμε θεματικές συζητήσεων ανθρωπολογικές, ψυχολογικές, φιλοσοφικές κ.α καθώς και εργαστήρια μετάδοσης πρακτικών γνώσεων σε σχέση με την αυτοοργάνωση σε περιβάλλοντα πιο φυσικά και άγρια.
Το κάλεσμα για τη συμμετοχή στη διοργάνωση αυτής της συνάντησης γύρω από τη θεωρία και την πράξη βασίζεται στη συνδημιουργία και είναι ξεκάθαρα ανοιχτό και ελεύθερο.
-Γνωρίζεις κάποιες τεχνικές επιβίωσης;
-Γνωρίζεις τρόπους μη κυριαρχικούς για τη διάδρασή σου με τη φύση;
-Έχεις κάποια πρωτοβουλία που θα ήθελες να προβάλλεις και/ή να ενσωματώσεις μέσα από τον αγώνα του πρωτογονισμού;
-Έχεις κάποια θεματική πρόταση για συζήτηση ανάμεσα σε αναρχικούς, πρωτογονιστές και φίλους;

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιανουαρίου στην ορεινή περιοχή του Jalisco πολύ κοντά στη Guadalajara. Θα είναι κάπως σαν άγρια γιορτή, μια αναρχική κατασκήνωση όπου θα εξερευνήσουμε τις δυνατότητές μας, θα μοιραστούμε τις εμπειρίες μας, θα δραπετεύσουμε, θα γνωριστούμε και θα διασκεδάσουμε.
Ακριβείς πληροφορίες σε σχέση με τον χρόνο και τον τόπο της συνάντησης θα ανακοινωθούν στη συνέχεια.
Για περισσότερες πληροφορίες, εκδήλωση ενδιαφέροντος για συνδιοργάνωση και/ή αμοιβαίο συντονισμό, επικοινωνήστε στο rupesthric@hotmail.com

http://colectivoautonomomagonista.blogspot.com

Το κείμενο στα ισπανικά.