Επικοινωνία

Για συνεισφορά μεταφράσεων, επιμέλειας-διορθώσεων και/ή πρωτότυπου υλικού προς δημοσίευση, όπως ενημερώσεις από το δρόμο, ανταποκρίσεις από δράσεις, αναλήψεις ευθύνης, κείμενα φυλακισμένων ή διωκόμενων συντρόφων, καλέσματα, μπροσούρες, άρθρα γνώμης, κ.ά.: contrainfo(at)espiv.net

Κάλεσμα για αλληλεγγύη από κατάληψη Πανεπιστημίου στο Brighton, Αγγλία

«Μια μικρή βοήθεια, παρακαλώ  – Ζήτημα αλληλεγγύης:

Αυτήν τη στιγμή στο Πανεπιστήμιο του Σάσεξ (Sussex) στο Μπράιτον (Brighton) το κεντρικό κτήριο τελεί υπό κατάληψη από περίπου 170 φοιτητές (ο αριθμός αυξομειώνεται) με συγκεκριμένα αιτήματα. Οι λόγοι είναι αρκετά γνωστοί: Αφορούν κυρίως τις περικοπές στην παιδεία και γενικά σε όλους τους τομείς και τη δωρεάν, δημόσια παιδεία.
Αυτό που ζητώ είναι να σταλούν μηνύματα αλληλεγγύης. Η κατάληψη ευελπιστεί να διαδοθεί. Η συνέχιση της κατάληψης κρίνεται από το πόσα άτομα θα έχουν τη θέληση και το θάρρος να μείνουν εκεί (στην Αγγλία δεν υπάρχει άσυλο). Επικοινωνήστε με όσες ομάδες, οργανώσεις, κινήματα έχετε διασυνδέσεις με σκοπό να σταλούν μηνύματα αλληλεγγύης ή ακόμα και συμβουλές από συλλογικότητες οι οποίες θα διαβαστούν στην κατάληψη.
Ειδικά εμάς στην Ελλάδα μας έχουν κάπως ψηλά οι ακτιβιστές εδώ, καλώς ή κακώς, αποτελούμε κάτι σαν παράδειγμα γι’ αυτούς, και θα ήταν πολύ ενθαρρυντικό να δουν τέτοια μηνύματα από ομάδες στην Ελλάδα.

Το e-mail είναι sussexstopthecuts@gmail.com και το blog είναι http://defendsussex.wordpress.com

Τα μηνύματα, παρακαλώ, να σταλούν αν είναι δυνατόν πρωτίστως στο e-mail, αλλά και στο blog».

περισσότερη ενημέρωση εδώ


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>