ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ;

Αν ήξερε ο καημένος σύντροφος του ΓΑΠ, Μουμπάρακ, τι θα πει δημοκρατία θα την είχε αποκαλέσει κι αυτός έτσι τη δικτατορία του!

Καθώς το αμερικανοεβραϊκό λόμπι και οι τοπικοί άρχοντες συμβουλίαζαν σε ξενοδοχείο της Αθήνας, συνταξιούχοι διαδήλωναν λίγο πιο πέρα για τα αντιλαϊκά οικονομικά μέτρα της φασιστικής κυβέρνησης.  Το βίαιο και απολυταρχικό αυτό καθεστώς, που δεν αφήνει πια καμιά αυταπάτη για τον αυταρχικό αντιδημοκρατικό τρόπο διακυβέρνησης, επιβάλλοντας την εξουσία του με βίαιες μονάδες καταστολής όπου πάει να συγκροτηθεί αντίσταση και διαμαρτυρία, έστειλε τις μονάδες καταστολής κοινωνικών αγώνων να καλωσορίσουν αυτούς που για δεκαετίες υπηρετούσαν με το μεροκάματό τους την πολιτική και την οικονομία των κυβερνώντων που οδήγησαν τη χώρα και το λαό στην απόλυτη χρεοκοπία.

Ένας από αυτούς τους αξιωματικούς των Ναζί φαίνεται στις σημερινές (10/2/11)  φωτογραφίες αναγράφοντας τα αρχικά της πιο βάρβαρης Ναζιστικής μονάδας, αυτή των SS.

Αυτά είναι τα σύμβολα που χαρακτηρίζουν τις δυνάμεις καταστολής σήμερα στην Ελλάδα, μια χώρα που σε διάστημα μερικών μηνών μετά από την πολλαπλή δολοφονική επίθεση των Ισραηλινών σε διεθνή ύδατα, στα πλοία που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στη Παλαιστίνη, εκ των οποίων τα μισά πλοία ήταν υπό ελληνική σημαία (άρα και εισβολή σε ξένη χώρα) και τα πληρώματα τους ήταν Έλληνες υπήκοοι, έχει επιδοθεί στο να γίνει η καλύτερη φίλη και σύμμαχος του Ισραήλ, μετά τις ΗΠΑ.

Αυτός ο συμβολισμός όχι μόνο δεν διώκεται αλλά επικροτείται,  από το καθεστώς, ενώ τα γράμματα των SS μπορεί να μη βρίσκονται χαραγμένα σε όλα τα κράνη των αστυνομικών, η συμπεριφορά τους είναι χαρακτηριστική των ιδεολογικών προγόνων τους Ναζιστών.

Με μυστική διαδικασία συμβουλίου δικαστών που κράτησε 30 ολόκληρα λεπτά διέταξαν σύλληψη μιας κοπέλας που προ ημερών ψευδώς είχαν διασύρει αυτή και τα μέλη της οικογένειας της στα ΜΜΕ σαν απόγονο Γερμανών τρομοκρατών, με στοιχεία κατηγορίας ότι κάθισε σε καφενείο μαζί με “κατηγορούμενους” για τρομοκρατία και μοιράζεται τις ίδιες πολιτικές και κοινωνικές ιδέες.  Δεκάδες διώξεις και προφυλακίσεις έχουν βασιστεί στο «ειδεχθές έγκλημα» των συντροφικών σχέσεων και των πολιτικών φρονημάτων. Η ίδια η Φαίη Μάγερ κατηγορήθηκε ότι «κατείχε και διάβαζε δημοσιευμένα κείμενα ατόμων που η ίδια χαρακτηρίζει πολιτικούς κρατούμενους».  Το καθεστώς, υπό την ανοχή της κοινοβουλευτικής αριστεράς, ενώ ποινικοποιεί κάποια ιδεολογία, έχει εντάξει τον φασισμό και ναζισμό σαν κυρίαρχο τμήμα της πολιτικής ζωής της Ελλάδας.

Συγχρόνως στη βουλή, οι 300 υποκριτές βουλευτές είχαν φιλοσοφική συζήτηση για την θεσμική ορθότητα των στρατιωτικών ασκήσεων για την αντιμετώπιση λαϊκών συγκεντρώσεων ή “εσωτερικών εχθρών” όπως τους χαρακτήρισε η άσκηση.  Κάτω από ύποπτες συνθήκες προ ημερών στρατιωτική μονάδα πήρε μέρος σε άσκηση βίαιης αντιμετώπισης διαδηλωτών που κρατούσαν πανό με την επιγραφή “ΕΙΡΗΝΗ” και με τη δικαιολογία του διαχωρισμού αντίπαλων ομάδων.

Mε συνοπτικές διαδικασίες, το καθεστώς κατοχής του διεθνούς κεφαλαίου, περνάει το χουντο-νομοσχέδιο για τις Αστικές Συγκοινωνίες και τα διόδια όπου ποινικοποιεί το κίνημα “δεν πληρώνω” τρομοκρατώντας όποιον αντιστέκεται με φυλάκιση 3 μηνών για ποσά 1,60Ευρώ ενώ συγχρόνως χαρίζει εκατομμύρια σε τράπεζες και μεγαλοβιομηχάνους.

Ενδεικτικό της ακρότητας της καταστολής και της ανοχής του τρόπου αντιμετώπισης κοινωνικών αγωνιστών είναι τα επεισόδια που προκάλεσε η μυστική αστυνομία εισβάλλοντας σε σπίτια στην Κερατέα, αργότερα να τραβάνε περίστροφα στους δρόμους και να απειλούν γείτονες των θυμάτων, και αργότερα μετατρέποντας όλη την πόλη σε πεδίο μάχης. Επί 10 ώρες οι κάτοικοι πολεμούσαν με ότι είχαν να αντισταθούν στους εισβολείς της μέχρι πριν δύο μήνες ήρεμης, συντηρητικής, και πανέμορφης από πλευράς φυσικού τοπίου πόλης τους, που ο αρχιεργολάβος της Χούντας προσπαθεί να μετατρέψει σε χωματερή για το 1/3 των σκουπιδιών του Ελληνικού πληθυσμού.  Ο ίδιος μεγαλοκαρχαρίας κατασκευαστής είναι και ιδιοκτήτης ΜΕGAλοκαναλιού που καθημερινά λειτουργεί σαν εργαλείο προπαγάνδας του Γκεμπελικού καθεστώτος.  Στον ίδιο έχει παραχωρηθεί και τεράστια έκταση εθνικού δρυμού, δασική έκταση που κάηκε ύποπτα το 2007, για την ανάπτυξη τουριστικών επιχειρήσεων και καζίνο.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μόνο δηλώσεις προθέσεων από αγρότες συνδικαλιστές στη Β. Ελλάδα να διαμαρτυρηθούν είχαν σε αποτέλεσμα αστυνομικό διοικητή στη πόλη των Σερρών να απαγορεύσει την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων σε τμήματα της πόλης και των γύρω δρόμων, καθώς και κάθε είδους μαζική συνάθροιση.

Όταν πριν 2 βδομάδες τεράστιο τμήμα του Αιγυπτιακού λαού εξεγέρθηκε να ανατρέψει την χούντα του Μουμπάρακ, ο σύντροφος από τη Σοσιαλιστική Διεθνή ΓΑΠ του δείχνει τον τρόπο πως θα μπορούσε να αποκαλεί την διακυβέρνηση του “δημοκρατία” ενώ στην πράξη λειτουργεί σαν μια Ναζιστικού χαρακτήρα δικτατορία.

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕΕΕΕΕ;

http://www.youtube.com/watch?v=uiEPR4J502E&feature=related