Φρέσνο, Καλιφόρνια: Επίθεση με μολότοφ σε πάρκινγκ των μπάτσων

Ο ένστολος δολοφόνος του Τσαρλς Χιλ

Η ανάληψη ευθύνης:

Σε αλληλεγγύη με όλους όσους αγωνίζονται ενάντια στην αστυνομική βαρβαρότητα και στο αστυνομικό κράτος, πετάχτηκαν μολότοφ στο πάρκινγκ του υποσταθμού του κεντρικού-νοτιοδυτικού Φρέσνο, όπου σταθμεύουν οχήματα της αστυνομίας και τα ΙΧ των γουρουνιών. Τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα κάηκαν.

Πρόκειται για μια πράξη αλληλεγγύης, ιδίως με αυτούς που αντιτάσσονται στη δολοφονική αστυνομία του BART (δίκτυο του μετρό) στο Ήστ Μπέυ, η οποία πρόσφατα εκτέλεσε τον Τσαρλς Χιλ [Charles Hill]. Η αστυνομία του BART χρησιμοποίησε τότε φασιστικού τύπου μεθόδους, απενεργοποιώντας όλα τα κινητά στους σταθμούς όπου πίστευε πως μπορεί να εμφανίζονταν διαδηλωτές. ΔΕΝ ΘΑ ΦΙΜΩΘΟΥΜΕ!

Όλοι οι μπάτσοι είναι δολοφόνοι. Η αστυνομία του Φρέσνο εκτέλεσε πρόσφατα τον Καρλ Ματζιορίνι [Carl Maggiorini] και διατηρεί τη φήμη της εκτέλεσης ανθρώπων χρώματος, είτε αυτοί οπλοφορούν είτε όχι. ΤΩΡΑ είναι η ώρα να αντεπιτεθούμε! Ζούμε σε ένα αστυνομικό κράτος και όλα τα παραπάνω είναι στην ημερήσια διάταξη για αυτούς. Πρέπει να ενωθούμε και να αντεπιτεθούμε. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ! Έχουμε πόλεμο — τέρμα τα αστεία — μπείτε στον αγώνα.

Σε αλληλεγγύη με το Ώκλαντ, το Σηάτλ, τη Χιλή, το Λονδίνο, την Ελλάδα και με όποιον αντεπιτίθεται.
Θα τα πούμε στους δρόμους

πηγή: www.indybay.org