Μεγάλη Βρετανία: Επίθεση ενάντια στη Lexus από Fire Cell/FAI

Αυτή είναι η ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό ενός πολυτελούς αυτοκινήτου SUV στο εκθετήριο αυτοκινήτων της Lexus στο Κόλνταμς Λέιν, στο Κέιμπριτζ, νωρίς το πρωί της 25ης Σεπτέμβρη 2011.

Η δράση αυτή φλογίστηκε όχι απλώς από έχθρα προς αυτή την κοινωνία αλλά από την αλληλεγγύη με τους συντρόφους Λουσιάνο στη Χιλή και Ταμάρα στην Ισπανία, καθώς και με τους αναρχικούς αγωνιστές που θα περάσουν δίκη στην Ελλάδα, τους αντιφασίστες κρατουμένους εδώ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, κι όσους θα δικαστούν για την ίδια υπόθεση.

Ο Λουσιάνο/Τορτούγα τραυματίστηκε κατά της διάρκεια επιχειρούμενης βομβιστικής επίθεσης σε τράπεζα τη νύχτα του Μάη προς Ιούνη και τώρα κρατείται όμηρος από το χιλιανό κράτος, αναμένοντας παραπομπή σε δίκη πριν από τρεις μέρες.* Η Ταμάρα Ερνάντες καταδικάστηκε πρόσφατα σε ποινή οκτώ χρόνων φυλάκισης για την αποστολή παγιδευμένου πακέτου τον Οκτώβρη του 2009 στο κάθαρμα αρχιτσιράκι της υπηρεσίας φυλακών στην Ισπανία.

Η εξάπλωση της άτυπης ομοσπονδίας της εξεγερσιακής επίθεσης και πεισματικής αλληλεγγύης συνεχίζεται στην καρδιά και στο νου των εξεγερμένων ανά τον κόσμο. Η καταστολή θα οδηγήσει σε κλιμάκωση. Η αντεξέγερση θα τροφοδοτήσει μονάχα την εξέγερση, θα πολώσει τον πληθυσμό, καθιστώντας σαφή τον κοινωνικό πόλεμο. Το χάος είναι αναπόφευκτο! Και η αναρχία είναι πάντοτε εφικτή!

Πυρήνας Φωτιάς / Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία
Fire Cell / Informal Anarchist Federation

πηγή: 325.nostate.net

* Ο Τορτούγα («Χελώνας») κλήθηκε τελικά να παρουσιαστεί σε δίκη στις 22 Νοέμβρη 2011.