Αργεντινή: Βομβιστική επίθεση σε γραφεία του Σοσιαλιστικού Κόμματος

Οι πολιτικοί κοροϊδεύουν τον κόσμο υποδεικνύοντάς του ποιον θα πρέπει να ψηφίσει, και ενώ κάποιοι εξαπατώνται, κάποιοι άλλοι ξέρουν καλά πως πρόκειται για ένα ακόμα εκλογικό τσίρκο που στήνουν την βδομάδα των προεδρικών εκλογών στην Αργεντινή.

Ούτε αριστερά, ούτε δεξιά: να καούν όλοι οι πολιτικοί στις φλόγες της επανάστασης.

Ενώ πολλοί αγανακτούν σε όλο τον κόσμο, σε αυτόν τον τόπο ακόμα δεν έχει φτάσει η μεγάλη κρίση που θα κάνει τους πολίτες να αγανακτήσουν, λέει η κοινή γνώμη. Και ασταμάτητα προχωρά ο κοινωνικός έλεγχος από το κράτος, με περισσότερες κάμερες παρακολούθησης κάθε φορά, και άλλες ακόμα που θα έρθουν.

Σε αυτό το πλαίσιο επιτεθήκαμε στα νέα γραφεία του Σοσιαλιστικού Κόμματος, επί της λεωφόρου Νάσκα, με έναν εμπρηστικό/εκρηκτικό μηχανισμό (αποτελούμενο από βενζίνη και βουτάνιο), τα ξημερώματα της 18ης Οκτώβρη, 2011. Αναλαμβάνουμε επίσης την ευθύνη για τον εμπρησμό ενός τζιπ 4×4, ένα τετράγωνο μακριά από την πλατεία Αρίστομπλο, καθώς και για τον εμπρησμό ενός ακόμα οχήματος, ένα τετράγωνο μακριά από την πλατεία Ιρλάντα.

Απευθύνουμε ένα κάλεσμα προς όλους τους εξεγερμένους αυτής της περιοχής για να πολλαπλασιάσουν τις επιθέσεις ενάντια σε κάθε εξουσία, έτσι ώστε να καούν όλα τα σύμβολα της εξουσίας και των εξουσιαστών.

Φωτιά στον πολιτισμό, τα αυτοκίνητά του, τα κτήριά του, τα κέντρα εξόντωσης, στρατολόγησης και κοινωνικής χειραγώγησης!

Αλληλεγγύη στους φυλακισμένους αναρχικούς σε όλο τον κόσμο!

Ο αγώνας συνεχίζεται…μέχρι τέλους.

Φίλοι της Γης
Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία

πηγή: vivalaanarquia.espivblogs.net