Μεξικό: Επίθεση σε υποκατάστημα της τράπεζας Banamex

Ο συνδυασμός βουτανίου, βενζίνης και δυναμίτη ήταν ο τέλειος για μια ακόμα επίθεση εναντίον της τράπεζας Banamex, επί της λεωφόρου Λόπες Πορτίγιο, στα όρια των δήμων του Κοακάλκο και Τουλτιτλάν, στην Πόλη του Μεξικού, στις 16 Οκτώβρη.

Τα αποτελέσματα της έκρηξης ήταν τα αναμενόμενα: σπασμένες τζαμαρίες, καταστροφή των ΑΤΜ λόγω της πυρκαγιάς και κατάρρευση της στέγης. Αυτή η δράση αποσιωπήθηκε από τον Τύπο, ίσως γιατί πραγματοποιήθηκε στη λεωφόρο που καταγράφονται τα περισσότερα σαμποτάζ, εμπρησμοί και εκρήξεις κατά τη διάρκεια αυτού όπως και των προηγούμενων χρόνων.

Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός της αποσύνθεσης της ASE (Υπηρεσία Κρατικής Ασφάλειας) και της επικείμενης εξαφάνισής της, παραμονεύουμε και επιτιθέμαστε.

Δεν θα περιορίσουμε τις επιθέσεις μας ενάντια στα σύμβολα της κυριαρχίας αλλά χρησιμοποιώντας όλα τα απαραίτητα εργαλεία θα χτυπήσουμε εκ νέου, όταν δεν το περιμένουν. Η Banamex, ένας παλιός εχθρός, χορηγός της υποκριτικής καμπάνιας για την αναδάσωση των εκτάσεων που καταναλώθηκαν για χάρη της αστικοποίησης, δυσλειτούργησε για άλλη μια φορά. Αυτή δεν είναι η τελευταία φορά που θα τρυπώσουμε καλυμμένοι στον τομέα των ΑΤΜ για να πυροδοτήσουμε τις βόμβες μας. Να σας γίνει σαφές αυτό, καριόληδες!

Όλη μας την υποστήριξη στο μαχητή Χελώνα!

Αυτόνομοι/-ες Απολίτιστοι/-ες

πηγή: vivalaanarquia.espivblogs.net