Μιλάνο: Επίθεση σε ΑΤΜ τραπεζών από τους «Εξεγερμένους Ατομικιστές»

Τη νύχτα της 9ης Νοέμβρη 2011 σπάσαμε 7 μηχανήματα αυτόματης ανάληψης τραπεζών στο Μιλάνο.

Αποφασίσαμε να επιτεθούμε στις τράπεζες καθώς είναι σύμβολα-θεσμοί του πλούτου, ο πυλώνας των σημερινών αποξενωμένων και ψευδών κοινωνικών σχέσεων (δουλειά / κατανάλωση) και των εξουσιαστικών σχέσεων μεταξύ των κυρίαρχων ελίτ και της μάζας των εκμεταλλευόμενων.

Με κρίση ή χωρίς, η ίδια η ύπαρξη οποιουδήποτε οικονομικού συστήματος είναι που μας αηδιάζει, ένα σύστημα που δε μας ενδιαφέρει να το διασώσουμε ή να το μεταρρυθμίσουμε αλλά μονάχα να το καταστρέψουμε.

Τα διευθυντικά στελέχη των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, κλεισμένα στα γραφεία τους, μεταφέρουν καθημερινά τεράστιες ποσότητες Κεφαλαίου, προκειμένου να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο κέρδος, χωρίς να νοιάζονται για τις ολέθριες επιπτώσεις των έργων που χρηματοδοτούν (πόλεμοι και όπλα, αυτοκινητόδρομοι, μονάδες παραγωγής ενέργειας, τρένα υψηλής ταχύτητας, συστήματα ασφαλείας και κοινωνικού ελέγχου, και ούτω καθεξής) πάνω σε ολόκληρες περιοχές και πληθυσμούς.

Αυτή η δράση είναι αφιερωμένη στον Λουσιάνο Τορτούγα, Χιλιανό αναρχικό σύντροφο, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επίθεσης σε τράπεζα στο Σαντιάγο.

Η αλληλεγγύη δεν είναι μόνο λέξεις! Συνενοχή και αλληλεγγύη σε όλους τους φυλακισμένους που αντιστέκονται και σε οποιονδήποτε παλεύει εδώ, στην Ιταλία, όπως σε Χιλή, Ελλάδα, Ρωσία, Βέλγιο, Γερμανία, Ινδονησία, Ισπανία, Σουηδία, ΗΠΑ κι οπουδήποτε αλλού… ενάντια σε κάθε μορφή καταπίεσης!

Η εξέγερση δε θα πρέπει να ’ναι μόνο μια μέρα αυθόρμητης χαράς αλλά μια μόνιμη κατάσταση ζωής… για να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας… περισσότερες επιθέσεις ενάντια στα σύμβολα του κράτους και του Κεφαλαίου!

Εξεγερμένοι Ατομικιστές

πηγή: actforfreedomnow