Χιλή: Γράμμα στη ΣΠΦ από τρεις ομάδες άμεσης δράσης

Αδέρφια, μια δυνατή εξεγερσιακή αγκαλιά από τα ξένα.

Δυναμώνουμε… αναμφίβολα πληθαίνουμε σε κάθε περίσταση όπου αντιμετωπίζουμε τους εχθρούς κατά πρόσωπο, σε όλες τις καθημερινές περιστάσεις, τις σημαδεμένες από την απελευθερωτική βία που εκφοβίζει το δυνάστη. Βία που έχετε υπερασπίσει ως δημιουργό πρωτοφανών στιγμών, ικανών να θέσουν σε κίνδυνο τα συστήματα ασφαλείας και πληροφοριών της εξουσίας. Σήμερα αντιμετωπίζετε τον εγκλεισμό με έναν αξιοπρεπή τρόπο, πάντα σε πόλεμο με το δεσμοφύλακα, προσβλέποντας στη γενίκευση της εξέγερσης σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Εμείς από εδώ, από την καταραμένη Χιλή, συντασσόμαστε με το κάλεσμα αλληλεγγύης, κατανοώντας το ως έναν από τους βασικούς άξονες του επαναστατικού μας έργου.

Η αναγνώριση προς τη Συνωμοσία σας δεν είναι καρπός αυτών των κρίσιμων στιγμών, μιας και σας έχουμε αναγνωρίσει εδώ και καιρό μέσω της δράσης. Αυτή η πραγματική και έγκυρη αναγνώριση πιστεύουμε πως είναι η καλύτερη μορφή επικοινωνίας που μπορέσαμε να βάλουμε μπρος. Από τις επιθέσεις που έχουμε πραγματοποιήσει σε αστυνομικά τμήματα μέχρι τις δικές σας επιθέσεις σε πρεσβείες και υπουργεία, έχει προκύψει μια εγγύτητα γεμάτη ζωή, πρόταγμα και μίσος ενάντια σε κάθε τύπο εξουσίας. Αυτή η εγγύτητα έχει σημαδευτεί επίσης από τη συνενοχή στην παραβατική δράση, αλλά και από τις αμέτρητες νίκες που είχαμε… ναι! Νίκες. Όλες οι πραγματοποιημένες επιθέσεις, αυτή η καυτή αδρεναλίνη που διαπερνά τα κορμιά μας όταν προετοιμάζονται να απελευθερώσουν την καταστροφική δράση, το πάθος της ίδιας της πράξης, η ανακούφιση κι η χαρά τού να ξέρεις πως για μια στιγμή ο εκμεταλλευτής είδε τον κόσμο του να καταρρέει· όλα αυτά συνιστούν τους θριάμβους μας. Άνθρωποι σαν εσάς ξέρουν για τι μιλάμε.

Νίκη είναι, ακόμα, να βλέπεις πως οι επιθέσεις πολλαπλασιάζονται σε όλο τον κόσμο· επιθέσεις αντεξουσιαστικές που, παρά τα κατασταλτικά χτυπήματα, διατηρούνται ακέραιες, αμείωτες, όντας ικανές να χλευάζουν και να συνεχίζουν να ξεγελούν τον εχθρό. Για όλα αυτά και ακόμα περισσότερα λέμε: ΖΗΤΩ Η FAI/FRI.

Ελπίζουμε αυτό το κάλεσμα αλληλεγγύης να υλοποιηθεί μέσω συγκεκριμένων δράσεων· εμείς θα κάνουμε το δικό μας, και σε οποιαδήποτε περίπτωση θα φροντίσουμε να τρέμει η γη κάτω απ’ τα πόδια των ισχυρών στ’ όνομά σας, αδέρφια, για να γνωρίζουν πως θα υπερασπίζουμε κάθε φυλακισμένο αναρχικό και πως θα εκδικούμαστε γι’ αυτόν, όπου κι αν βρίσκεται. Συνεχίζουμε να κινούμαστε χωρίς προβλήματα, τα κατασταλτικά χτυπήματα είναι ακόμα πολύ μακριά από μας.

Στέλνουμε επίσης την αλληλεγγύη μας στο μαχητή Λουσιάνο Πιτρονέγιο και τους πέντε κατηγορουμένους στο μιντιακό-δικαστικό-αστυνομικό σόου της «υπόθεσης βόμβες». Η κατακρήμνιση αυτής της ηλίθιας υπόθεσης θα αντηχήσει τόσο δυνατά όσο η κατάρρευση αυτού του κόσμου.

Ζήτω ο εξεγερσιακός διεθνισμός!
Να πολλαπλασιάσουμε και να βελτιώσουμε
τις επιθέσεις ενάντια στους εξουσιαστές!
Ζήτω η αναρχία!

Καραβάνια Εικονοκλαστών για την Ελεύθερη Βούληση
[Caravanas Iconoclastas por el Libre Albedrio]

Αντιπατριωτική Συμμορία Σεβερίνο ντι Τζοβάννι
[Banda Antipatriota Severino Di Giovanni]

Βομβιστική Συμμορία Εφραΐν Πλάσα Ολμέδο
[Banda dinamitera Efraín Plaza Olmedo]

πηγή: culmine

επιμέλεια από τα φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς