Όρεγκον, ΗΠΑ: Αναρχικοί σαμποτάρουν τις σιδηροδρομικές γραμμές

Τη νύχτα της 28ης Νοέμβρη 2011, σαμποτάραμε μια σιδηροδρομική γραμμή στο νότιο Όρεγκον, ως μέρος μιας συντονισμένης απόπειρας να διακόψουμε τη ροή του εμπορίου στη Δυτική Ακτή. Έχουμε κουραστεί να βλέπουμε τρένα να περνούν μέσα από τις πόλεις μας, φορτωμένα με ξυλεία, μεταλλεύματα, φτηνά εμπορεύματα και άλλους πόρους τους οποίους έχουν καταληστέψει από τη γη χωρίς καμιά συνέπεια. Δεν το κάναμε για να δημιουργήσουμε έναν πιο πράσινο, υποφερτό ή ανθρώπινο πολιτισμό – δεν θέλουμε τίποτα λιγότερο από το να δούμε την πλήρη αποτυχία αυτής της άρρωστης και σάπιας κοινωνίας.

Η δράση μας δεν ήταν μόνο εύκολη στην πραγματοποίηση, αλλά και αρκετά ικανοποιητική. Χρησιμοποιήσαμε χάλκινα σύρματα 4ΑWG έχοντας αφαιρέσει τη μόνωση από τις άκρες, και τυλιγμένα γύρω από τις δύο πλευρές της γραμμής με το υπόλοιπο θαμμένο στη μέση, κάτι που έδινε στον αισθητήρα την ψευδή ένδειξη ότι κάποιο τρένο ήταν σταματημένο στις γραμμές.

Το κάναμε σε αλληλεγγύη με τα φυλακισμένα μέλη του Πυρήνα «Ζήτω ο Λουσιάνο Τορτούγα» / FAI Ινδονησίας, στους οποίους στέλνουμε τους πιο παθιασμένους επαναστατικούς μας χαιρετισμούς.

Θα θέλαμε ακόμη να στείλουμε την αγάπη μας στον αιχμάλωτο πολέμου του ALF, Ουόλτερ Μποντ [Walter Bond].

Προς το τέλος αυτού του εφιαλτικού κόσμου.

πηγή: anarchistnews.org

No Comments “Όρεγκον, ΗΠΑ: Αναρχικοί σαμποτάρουν τις σιδηροδρομικές γραμμές”