Μαδρίτη: 9η Συνάντηση Αναρχικού Βιβλίου

Αυτός είναι ο ένατος χρόνος κατά τον οποίο τα άτομα που διοργανώνουμε την Συνάντηση Αναρχικού Βιβλίου στη Μαδρίτη αποφασίσαμε να κάνουμε εκ νέου πιθανή αυτή την σύμπλευση της ανταλλαγής υλικών, εμπειριών και επικοινωνίας που προσβλέπει σε μια διαφορετική μορφή κατανόησης της πραγματικότητας και υλοποίησης της ανατροπής. Όπως κάθε χρόνο, η συνάντηση θα λάβει χώρα στο Λαϊκό Σχολείο της Ευημερίας (στο νούμερο 19 της οδού Λουίς Καμπρέρα), από τις 9 ως και τις 11 Δεκέμβρη.

Η Συνάντηση επιδιώκει να αποτελέσει σημείο επικοινωνίας και διακίνησης των ιδεών μας. Για αυτό, κατά τη διάρκεια των τριών ημερών, θα πραγματοποιηθούν συνεχής δραστηριότητες και συζητήσεις που αντικατοπτρίζουν ένα μικρό τμήμα των εμπειριών, ιδεών ή αγώνων που αναπτύσσονται τα τελευταία χρόνια. Επιπλέον, θα υπάρχει μόνιμη παρουσίαση έντυπου υλικού από τουλάχιστον 30 εκδοτικούς οίκους, βιβλιοθήκες και διανομείς προερχόμενους από διαφορετικά μέρη. Όσοι έχετε σκύλο σας παροτρύνουμε, στο βαθμό που είναι δυνατό, να μην τον φέρετε. Απ’ την πλευρά μας, ως συνέλευση της συνάντησης, σας ευχαριστούμε για αυτό.

Χωρίς παραπάνω λόγια, και ελπίζοντας να σας δούμε στη Συνάντηση, σας αποχαιρετούμε, όχι όμως προτού σας παροτρύνουμε να επισκεφτείτε την εκδήλωση και να μετατρέψετε αυτού του είδους τις συναντήσεις σε κάτι μόνιμο και πρακτικό που θα μας βοηθήσει τόσο στην προσέγγιση διαφορετικών πραγματικοτήτων όσο και στην μετάδοση χρήσιμων εμπειριών στην αντιμετώπιση όλων όσων μας κυριαρχούν.

Χαιρετισμούς.

πηγή

No Comments “Μαδρίτη: 9η Συνάντηση Αναρχικού Βιβλίου”