Ραβέννα, Ιταλία: Μίσος μεταφρασμένο σε δράση

Είναι πολλοί οι λόγοι που ομάδες ή άτομα προχωρούν στην επίθεση, κι είναι μεγάλο το μίσος για έναν κόσμο ο οποίος δεν μας ανήκει και στον οποίο σπαταλάμε πολύ χρόνο.

Παντού γενναίοι σύντροφοι αποφασίζουν να επιτεθούν στο σύστημα με άμεσες δράσεις κάθε είδους, ενάντια σε οποιαδήποτε από τις πτυχές του –γραφεία, τράπεζες, σχολεία, εκκλησίες, και πάει λέγοντας–, συνεχίζοντας τον πόλεμο ενάντια σε κάθε εξουσία.

Αποφασίσαμε να πάρουμε μέρος σε αυτόν τον πόλεμο, επιτιθέμενοι τη νύχτα της 3ης προς 4 Δεκέμβρη ένα υποκατάστημα της τράπεζας Unicredit, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα στους εκμεταλλευτές της Ραβέννας κι όλου του κόσμου, και στους φύλακές τους: η μπαρουταποθήκη είναι έτοιμη να εκραγεί. Θα επανοικειοποιηθούμε όλα όσα μας έχουν πάρει με τη βία και με κάθε μέσο.

Δεν υπάρχει χρόνος για απραξία μπροστά στην καταστροφή της ζωής μας και των ονείρων μας. Είναι καιρός να δράσουμε, εδώ και τώρα.

Θέλουμε, ακόμη, να ανανεώσουμε το κάλεσμα για διεθνή αλληλεγγύη, ζητώντας από όλους τους συμμάχους συντρόφους μας να χτυπήσουν το Κεφάλαιο όπως κρίνουν οι ίδιοι καλύτερο κάθε φορά που παρουσιάζεται η ευκαιρία.

Αφιερώνουμε αυτή μας τη δράση στον αδελφό μας Λουσιάνο «Χελώνα» και του στέλνουμε όλη μας τη στοργή. Είμαστε κοντά σου, σύντροφε, κι ελπίζουμε ότι αυτές οι φλόγες σ’ το δείχνουν αυτό.

Είμαστε στο πλευρό των συντρόφων στην Μπολόνια που δικάζονται στις 12 Δεκέμβρη 2011. Έχετε όλη μας την υποστήριξη κι ελπίζουμε η πράξη μας να σας έδωσε λίγη δύναμη.

Θέλουμε να στείλουμε μια φλογισμένη αγκαλιά στ’ αδέλφια της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, γιατί το κουράγιο κι η αποφασιστικότητά τους μας έχουν εμπνεύσει. Είμαστε μαζί σας σε αυτόν τον πόλεμο, μέχρι το τέλος.

Χαιρετάμε, τέλος, κάθε σύντροφο που επιλέγει να επιτεθεί με οποιοδήποτε διαθέσιμο μέσο σε αυτόν τον εφιάλτη, κι όλους εκείνους που βρίσκονται φυλακισμένοι λόγω της επιθυμίας τους για λευτεριά.

Για τους πεσόντες συντρόφους κι όσους εγκλωβίστηκαν
στα κλουβιά της κοινωνίας

Για μια Μαύρη Διεθνή
Για την Αναρχία

Αναρχικοί για την καταστροφή του υπάρχοντος

πηγή