Μελβούρνη: Επίθεση σε υποκατάστημα της Commonwealth Bank

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 24ης Δεκέμβρη 2011 επιτεθήκαμε σε υποκατάστημα της Commonwealth Bank στο Μάουντεν Γκέιτ με πέτρες, προκαλώντας ζημιές στις βιτρίνες, σε μια ελάχιστη, αυθόρμητη έκφραση μηδενιστικής αλληλεγγύης με τους συντρόφους μας που πολεμούν το κράτος εδώ, στην Αυστραλία, και σε όλο τον κόσμο.

Θα θέλαμε να αφιερώσουμε αυτήν τη δράση στους συντρόφους Τζέσσικα Μπίγκμπαϋ [Jessica Bigby] και Τζόναθαν Πένμαν [Jonathan Penman], που συνελήφθησαν απ’ τα γουρούνια και κατηγορήθηκαν για την αντεπίθεση ενάντια στη βία των μπάτσων μεταφορών στο σιδηροδρομικό σταθμό North Melbourne, καθώς και στους συντρόφους που διέφυγαν της αιχμαλωσίας και κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι. Αν και δε σας γνωρίζουμε, η δράση σας μας έδωσε μεγάλη χαρά και οργιστήκαμε όταν μάθαμε τις συλλήψεις – να ξέρετε πως δεν είστε μόνοι και ότι κι εμείς συμφωνούμε με τη δήλωσή σας πως είναι καιρός να διευρύνουμε την αντίσταση εδώ, στη Μελβούρνη!

Επίσης, αφιερώνουμε αυτήν τη δράση σε όλους τους ενεργούς αναρχικούς πυρήνες και σε όλους του αναρχικούς αγωνιστές κρατουμένους ανά τον πλανήτη.

ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!
ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!
ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Για να καταστρέψουμε ολοκληρωτικά καθετί που καταστέλλει!

Εξεγερσιακοί Ανώνυμοι