Τσιγιάν, Χιλή: Εμπρηστική επίθεση σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, 30 Γενάρη 2012, όντας γεμάτοι οργή και ανταρσία ενάντια στην εξουσία, ενάντια στις καταπιεστικές τάξεις που βρίσκουν την έκφρασή τους στο κράτος και στο Κεφάλαιο, κατευθυνθήκαμε προς την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Maritano Ebensperger επί της λεωφόρου Ο’Χίγκινς στο Τσιγιάν, αντιλαμβανόμενοι αυτές τις τρισάθλιες εταιρείες ως σύμβολα της κοινωνικής ανισότητας και της καταστροφής του περιβάλλοντος στον κόσμο, βρισκόμενοι εκεί με την ανάμνηση των πεσόντων συντρόφων, και επιτεθήκαμε με την απελευθερωτική αναρχική φωτιά κόντρα σε αυτό που περισσότερο μισούν να χάνουν: το εμπόρευμά τους.

Είθε κάθε μπόμπα μολότοφ που εκτοξεύεται να είναι μονάχα μια γεύση γι’ αυτό που θα φέρει ο κοινωνικός πόλεμος ενάντια σε κάθε δομή λειτουργίας της εξουσίας ή, με άλλα λόγια, ενάντια στην εκμετάλλευση και στην καταπίεση. Είθε κάθε φυλλάδιο που αφήσαμε στο φεύγα μας, γεμάτοι χαρά μπροστά στη θέα της πυρπόλησης ενός τμήματος αυτής της μισητής εταιρείας, να είναι το μήνυμα που θα κάνει κάθε εξουσιαστή ή φύλακα στη δούλεψή του να τρέμει, λεπτό το λεπτό.

Χωρίς διάθεση λατρείας ειδώλων, πόσω μάλλον θεοποίησης, θέλουμε αυτή η δράση να καταγραφεί στη μακρά λίστα δικαίωσης της μνήμης του συντρόφου Μαουρίσιο Μοράλες, του αδερφού πάνκη Μαουρί, που δεν είναι κάτι παραπάνω από ένα κάλεσμα εγρήγορσης προς αυτούς που δεν έχουν επιλέξει ακόμα το δρόμο της σύγκρουσης. Βγες έξω, ο πόλεμος είναι στο δρόμο, κουκουλώσου, κάψ’ τους και εξάπλωσε την εξέγερση!

Άμεση απελευθέρωση σε όσους είναι αιχμάλωτοι στις φυλακές… μια αγκαλιά από απόσταση γεμάτη αγριότητα, αλληλεγγύη και ανυποταξία για το σύντροφο Τορτούγα – είσαι παρών σε κάθε δράση!

Όσο για τους τσέους και τους λίτες, που τώρα πρέπει να διαβάζουν αυτή την προκήρυξη, τους λέμε με ειρωνεία και κοροϊδία: ψάξε, ψάξε, δε θα μας βρεις… γιατί είμαστε παντού και την ίδια στιγμή πουθενά, είμαστε ο μαύρος σας εφιάλτης και σύντομα η φωτιά θα φτάσει και σ’ εσάς.

Να εξαπλώσουμε την Εξέγερση! Ζήτω η Αναρχία!

Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία / Εμπρηστικός Πυρήνας
Εφραΐν Πλάσα Ολμέδο

η προκήρυξη στα ισπανικά