Πόρτλαντ, ΗΠΑ: Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα

Τις πρώτες ώρες της 1ης Φλεβάρη, σπάσαμε τα παράθυρα των γραφείων του αστυνομικού τμήματος στη συνοικία Κέντον του Πόρτλαντ. Πρόκειται για μια μικρή χειρονομία έκφρασης του μίσους μας απέναντι στην αστυνομία, εδώ και παντού. Το κάναμε ως απάντηση στην αστυνομική δολοφονία του Μπράντλευ Λη Μόργκαν [Bradley Lee Morgan] την προηγούμενη βδομάδα, και αυτές των Τόμας Χιγκινμπόθαμ [Thomas Higginbotham], Κήτον Ότις [Keaton Otis], Τζακ Ντέιλ Κόλινς [Jack Dale Collins], Άαρον Κάμπελ [Aaron Campbell (καμία διευθέτηση δεν μπορεί να μας κάνει να συγχωρήσουμε ή να ξεχάσουμε), Τζέιμς Τσέιζ [James Chasse], και τόσων πολλών στο παρελθόν.
Δρούμε αλληλέγγυα με τα συντρόφια μας στο Ώκλαντ, που συνεχίζουν να λάμπουν εκθαμβωτικά στις πράξεις και στα λόγια τους, και που συνεχίζουν ακούραστα να προωθούν τον αγώνα μπροστά στους δρόμους και στις συνελεύσεις.

Παροτρύνουμε αυτούς που απολαμβάνουν αυτές τις επιθέσεις, να εισακούσουν τις δικές τους καταστροφικές παρορμήσεις, να σχηματίσουν ομάδες έμπιστων φίλων και να ενεργήσουν ώστε να εμφυσήσουν ζωή και φωτιά στην πόλη.

πηγή