Βαρκελώνη, Ισπανία: Μποϊκοτάζ και σαμποτάζ στο σταθμό του μετρό Congrés

Βαρκελώνη # F29

Συνθλίψτε το TMB

Σήμερα, Τετάρτη, 29 Φλέβαρη, μπήκαμε στο σταθμό του μετρό Congrès και καταστρέψαμε τα πάντα – κάμερες, πωλητήρια εισιτηρίων και επικυρωτικά μηχανήματα, εκδοτήρια εισιτηρίων και διαφημιστικά σταντ.

Αν το ερώτημα είναι γιατί, τότε λέμε ότι έχουμε πολλούς λόγους για να επιτεθούμε στο TMB (το μητροπολιτικό σύστημα μεταφορών της Βαρκελώνης), όταν αυξάνουν τα ναύλα κι οι σεκιουριτάδες μάς επιτίθενται. Έχουμε πολλούς λόγους να αφήσουμε το δάπεδο γεμάτο με σπασμένα γυαλιά, όταν σε κάθε εργάσιμη μέρα είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε να εργαστούμε και να υποφέρουμε παθητικά την εκμετάλλευση.

Ακόμη και αν η πλειονότητα του προσωπικού στο TMB εγκαταλείψει τους αλληλέγγυους εργάτες και τους επιβάτες, ας είναι σαφές ότι δε θα πάψουμε να πολεμάμε. Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για έναν κόσμο που θέλουμε – έναν κόσμο χωρίς τους εκβιασμούς του καπιταλισμού και της κυριαρχίας.

Θα επιτεθούμε και πάλι.

Τέλος, στέλνουμε και την αμέριστη υποστήριξή μας στους μαθητές και στις μαθήτριες που βγήκαν στους δρόμους σήμερα με τόση δύναμη, καθιστώντας σαφές ότι δε θα επιτρέψουν σε κανέναν να τους πατήσει κάτω.

Εμπρός, αγωνιστές!

[nggallery id=29]

για τις κινητοποιήσεις βλ. εδώ