Κέιμπριτζ, Μεγάλη Βρετανία: Ο Πυρήνας Φωτιάς της FAI πυρπολεί οχήματα σε επίθεση αναρχικής αλληλεγγύης

«Το πνεύμα του εξεγερτισμού πλανάται ακόμα στον αέρα σαν αχτίδα ελπίδας – μέσα σε αυτήν τη θολή ατμόσφαιρα των κλουβιών της καταπίεσης»
Ητ και Μπίλλυ (FAI Ινδονησίας)

Μισούμε τα πλούσια μουνιά μέσα στις BMW· στην πραγματικότητα, μας τη δίνουν τόσο πολύ, ώστε για να δείξουμε σε όλους αυτούς και σε όλους τους ομοίους τους το μίσος μας πυρπολήσαμε μία BMW και ένα άλλο SUV σε κοντινή απόσταση στην λεωφόρο Κίμπερλυ στο Κέιμπριτζ τις πρωινές ώρες της 19ης Φλεβάρη. Ακριβώς μπροστά από τα σπίτια αυτών των γαμιόληδων, που προφανέστατα έχουν συστρατευτεί οικειοθελώς με το βιομηχανικό πολιτισμό μαζικών φυλακών για την καταστροφή της μάνας γης κι ενάντια σε όλα όσα αγαπάμε. Απλώς μία ακόμη μικρή χειρονομία του πολέμου μας ενάντια στον κόσμο τους.

Νιώθαμε μεγάλη αγάπη, που έκαιγε τόσο όσο το μίσος μας – η σκέψη μας είναι με τους Ρέυχαρτ Ρουμπαγιάν/Ητ [Reyhart Rumbayan] και Μπίλλυ Αουγκουστάν/Μπίλλυ [Billy Augustan], που δικάζονται εδώ και μερικές μέρες στην Ινδονησία για τον εμπρησμό σε υποκατάστημα της τράπεζας BRI στη Γιογκγιακάρτα, στις 7 Οκτώβρη 2011, δράση για την οποία έχουν αναλάβει περήφανα την ευθύνη ως μέλη του Πυρήνα Ζήτω ο Λουσιάνο Τορτούγα – FAI Ινδονησίας (Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία). Τα βασανιστήρια και η μακρά φυλάκιση που έχουν σχεδιαστεί γι’ αυτούς από τους μπάσταρδους του ινδονησιακού κράτους υπό τους «αντιτρομοκρατικούς νόμους» είναι μονάχα ένας παραπάνω λόγος που θα επιμείνουμε πεισματικά στις επιθέσεις μας σε όλο τον κόσμο –οι εξεγερσιακοί αναρχικοί της Μαύρης Διεθνούς– με εμπρησμούς, βόμβες, σαμποτάζ και σφαίρες.

Επίσης, στέλνουμε την αγάπη μας στους ανατρεπτικούς συντρόφους Χουάν Αλίστε, Φρέντυ Φουεντεβίγια και Μαρσέλο Βιγιαροέλ, που είναι φυλακισμένοι στη Χιλή, κατηγορούμενοι για τρεις ληστείες τραπεζών και τη δολοφονία ενός μπάτσου τον Οκτώβρη του 2007, έχοντας στο νου μας το διεθνές κάλεσμα αλληλεγγύης από τις 19 ως και τις 29 Φλεβάρη 2012 και την απεργία πείνας των συντρόφων, λόγω της οποίας τους έχωσαν στην απομόνωση, σε κελιά υψίστης ασφαλείας – κι έχουν διακηρύξει μεταξύ άλλων: «Με αυτή την ευκαιρία, η κινητοποίησή μας δεν προσβλέπει σε κανένα αίτημα διεκδικητικού χαρακτήρα εντός της φυλακής. Συγκεκριμένα, είναι μια χειρονομία, πράξη της επιθετικής αντικαπιταλιστικής Αντίστασης, που μας ενώνει με καθέναν από τους Ανατρεπτικούς Επαναστάτες, Αυτόνομους, Ελευθεριακούς κρατουμένους, που από διαφορετικά μέρη και διαφορετικά κέντρα εξόντωσης και απομόνωσης κρατάνε ζωντανή την εξέγερση στην επιδίωξη της Κοινωνικής Επανάστασης και της εξάλειψης της ταξικής κοινωνίας».

Δύναμη στους αξιοπρεπείς επαναστάτες Φρέντυ, Χουάν και Μαρσέλο, που μας δίνουν καθημερινά τόσο πολλή δύναμη! Και πύρινη αλληλεγγύη σε όλους τους συντρόφους μας ανά τον κόσμο που παίρνουν το δύσκολο δρόμο της εξέγερσης με κάθε κόστος. Αποδεικνύεται ότι δε χρειάζεται να κοιτάξουμε πολύ μακριά για να δούμε άλλους που ζεσταίνουν τις καρδιές μας με την αμείωτη εξεγερτικότητά τους ενάντια σε αυτόν τον γκρίζο κόσμο-φυλακή των αυτοκινήτων, των ασφάλτων, των εμπορικών κέντρων, των μεταλλικών φραχτών, των πανομοιότυπων συγκροτημάτων κατοικιών και σχολείων/εργοταξίων/φυλακών.

Ο τοπικός Τύπος υπέθεσε ότι ο εμπρησμός αυτοκινήτων στις 22 Νοέμβρη 2011 σε ένα γκαράζ στο Χίστον Βώξχολ έγινε από τον Πυρήνα Φωτιάς της FAI. Αυτό δεν ισχύει, και στέλνουμε τους θερμούς χαιρετισμούς μας σε αυτούς τους ανώνυμους εμπρηστές – συνεχίστε να καίτε ωσότου όλες οι πόλεις γίνουν στάχτη για να γονιμοποιήσουν ένα αφάνταστα άγριο μέλλον! Παρομοίως, καλωσορίζουμε την εμπρηστική επίθεση που προξένησε μερική ζημιά στην τράπεζα Santander στο κέντρο του Κέιμπριτζ την 1η Φλεβάρη 2012 και λυπούμαστε για τη σύλληψη ενός νεαρού λίγο μετά. ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ και φυσικά σε αυτούς που συνελήφθησαν μετά τις ταραχές στο Κέιμπριτζ κατά την εξέγερση του Αυγούστου, όταν κάποιοι μπάτσοι γίνανε κιμάς, και σε όλους τους άλλους που ένιωσαν τη φλόγα της ζωής να καίει πιο δυνατά – θα ξανάρθει ο καιρός μας, όσο είμαστε ταραξίες οι ταραχές δεν πεθαίνουν – ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!

Ασφαλώς, δεν είναι ανάγκη να περιμένουμε για να αρχίσουμε να καταστρέφουμε, καθώς επίσης δε σταματάμε να λεηλατούμε το καπιταλιστικό σύστημα απλώς και μόνο επειδή δε γίνονται ταραχές – απλά χρειάζεται να ’ναι κανείς λίγο πιο τσάκαλος! Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει έναν ακηδεμόνευτο πυρήνα αντίστασης και να πραγματοποιήσει δράσεις (παίρνοντας τα λογικά μέτρα ασφαλείας, χαμηλής τεχνολογίας), όπως μπορεί και να επιλέξει να επικοινωνήσει μέσα από αναλήψεις ευθύνης όπως αυτή, να μοιραστεί μεθόδους και ιδέες, συντονίζοντας ανώνυμα χτυπήματα στον εχθρό, διαπερνώντας τα σύνορα, ακριβώς σαν τους συντρόφους μας στο Μπρίστολ, στο Νόττινχαμ, στο Λονδίνο και σε όλο τον κόσμο!

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ — ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ

Πυρήνας Φωτιάς/Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία – Διεθνής Συνωμοσία Εκδίκησης

πηγή: 325

Η μετάφραση στα ελληνικά έγινε από τα φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς/Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία-Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο (ΣΠΦ/FAI-IRF)