Ρωσία: Πυρπόληση κεραιών κινητής τηλεφωνίας

Δύο πύργοι κινητής τηλεφωνίας πυρπολήθηκαν νότια της Μόσχας (προς την κατεύθυνση Ροστόφ-να-Ντόνου). Ο οικισμός αγροικιών όπου επιλέξαμε να απενεργοποιήσουμε το σήμα είναι δημοφιλής προορισμός κυνηγών. Και δεν είναι μονάχα αυτό. Οι κάτοικοι αποφάσισαν να συνεισφέρουν στην κακοποίηση της άγριας ζωής κι άνοιξαν δύο εμπορικά αλιευτικά καταφύγια. Εκτρέφουν ψάρια για να τα αλιεύουν οι τουρίστες.

Έτσι, μες στο εορταστικό χειμωνικό πνεύμα (Πρωτοχρονιά/Χριστούγεννα και μέρα Αγίου Βαλεντίνου), αποφασίσαμε να στείλουμε ένα μήνυμα αγάπης και αρμονίας: μία κεραία κάηκε ολοσχερώς, ενώ η άλλη υπέστη σοβαρές ζημιές.

Χρησιμοποιήσαμε εμπρηστικούς μηχανισμούς με 1,5 λίτρα βενζίνης/κηροζίνης στον καθέναν.

Την αλληλεγγύη και τη στήριξή μας στον Μάρκο Καμένις, στα μέλη της ινδονησιακής FAI (και στα φυλακισμένα μέλη, και στο φυγά), στη Σίλβια, στον Κόστα και στον Μπίλλυ.

Το σεβασμό και την ολόψυχη στήριξή μας στις ενέργειες που πραγματοποίησαν οι ITS (Ατομικότητες που Τείνουν προς την Αγριότητα), καθώς και άλλες συλλογικότητες απελευθέρωσης των ζώων και της γης.

Ζήτω το Μέτωπο Απελευθέρωσης Ζώων/Μέτωπο Απελευθέρωσης Γης!
Ζήτω η Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία!

Με αγάπη,
ALF/ELF – περιοχή Μόσχας / FAI

πηγή: 325

Η μετάφραση στα ελληνικά έγινε από τα φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς/Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία-Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο (ΣΠΦ/FAI-IRF)