ΗΠΑ: Επιθέσεις εναντίον τραπεζών σε Πόρτλαντ και Σηάτλ

Πόρτλαντ, Όρεγκον: Επίθεση σε υποκατάστημα της Chase Bank
Λίγο πριν το τέλος της Πρωταπριλιάς, μια μικρή ομάδα σπάσαμε όλα τα μπροστινά παράθυρα ενός υποκαταστήματος της Chase Bank στη γειτονιά Γούντστοκ. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν εκθειάζουμε ούτε εξιδανικεύουμε τις ενέργειές μας σε σχέση με τις δράσεις οποιουδήποτε. Παρ’ όλα αυτά, παροτρύνουμε και άλλους να καταστήσουν φανερή τη σύγκρουση με τον καπιταλισμό με οποιονδήποτε τρόπο κρίνουν αποτελεσματικό. Η εκδήλωση μιας ανοιχτής σύγκρουσης, που δεν περιορίζεται σε νομικές μεθόδους, είναι σημαντική και απαραίτητη προκειμένου να μην υποχωρήσει το αντικαπιταλιστικό αίσθημα στο Πόρτλαντ. Επικροτούμε όλες τις ενέργειες που στόχευσαν εναντίον τραπεζών, ιδιαίτερα τις δράσεις που προηγήθηκαν της 29ης Φεβρουαρίου.

Στέλνουμε τους χαιρετισμούς μας στους συντρόφους της Κομμούνας του Σαν Φρανσίσκο (SF Commune), στους συντρόφους μας στη Βαρκελώνη και σε όσους/-ες βρίσκονται μέσα στα κελιά.

Όλοι κι όλες στο δρόμο την Πρωτομαγιά
αναρχικοί/-ές

Σηάτλ: Επίθεση στην Umpqua Bank
Όσοι τρέχουν το υποκατάστημα της λεωφόρου Ραβέννα της Umpqua Bank, υπεύθυνης για οικολογική δολιοφθορά, έχασαν τον ύπνο τους χτες τη νύχτα (31/3), όταν κοτρόνια συνέθλιψαν τη μεγάλη του βιτρίνα. Η δράση αυτή έγινε σε αλληλεγγύη με τους κρατουμένους, διωκόμενους στο πλαίσιο της «Πράσινης Απειλής» (Green Scare), οι οποίοι αρνήθηκαν να συνεργαστούν με τις Αρχές, καθώς και με τους αναρχικούς κρατουμένους.

Όπως ξέρουμε, είναι εύκολο να επιτίθεται κανείς.

Οργή κι ολική καταστροφή
αναρχικοί/-ές

πηγή