Μάριμπορ, Σλοβενία: Έκθεση – Γιορτή Αναρχικού Βιβλίου, Anarh 2012

ANARH
Μέρες πολιτικής και πολιτιστικής αυτονομίας
Έκθεση και γιορτή Αναρχικού Βιβλίου
25-26 Μαΐου 2012, Μάριμπορ, Σλοβενία

Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής προς αναρχικές ομάδες και οργανώσεις, άτομα, εκδότες και διανομείς αναρχικών βιβλίων.

Η Ομοσπονδία για την Αναρχική Οργάνωση – (FAO) στη Σλοβενία διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την έκθεση και γιορτή αναρχικού βιβλίου, Anarch. Ακολουθώντας την ιδέα της αποκέντρωσης, η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μάριμπορ, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σλοβενίας, στο  Εναλλακτικό Πολιτιστικό Κέντρο Μαγκνταλένα στο προάστιο Pekarna (Ob železnici 8 ) στις 25 και 26 Μαΐου 2012.

Η βασική ιδέα της εκδήλωσης αυτής είναι μια έκθεση αναρχικής λογοτεχνίας, συναφούς υλικού και αυτόνομων καλλιτεχνικών έργων, πολιτιστικές εκδηλώσεις, συλλογική κουζίνα, διάφορα εργαστήρια και δημόσιες συζητεις με καλεσμένους από την Σλοβενία και από το εξωτερικό σχετικά με ανοιχτά ζητήματα που αφορούν τον καπιταλισμό και τις αναρχικές εναλλακτικές σε αυτόν.

Θα θέλαμε να σας καλέσουμε να υποστηρίξετε αυτή την εκδήλωση με υλικό και φυσικά την παρουσία σας!

Τα εκθεσιακά περίπτερα διατίθενται χωρίς αντίτιμο. Επίσης, διατίθεται δωρεάν διαμονή για τους επισκέπτες από το εξωτερικό. Θα θέλαμε να φιλοξενήσουμε άτομα και ομάδες που διανέμουν αναρχικό υλικό (ιδιαίτερα λογοτεχνία)· αν, βέβαια κάποιος ενδιαφέρεται και για άλλους τομείς, ας το δηλώσει. Ενδιαφέρον για εμάς αποτελεί επίσης η συμμετοχή σας στις συζητήσεις και τα εργαστήρια. Όλες οι ιδέες είναι ευπρόσδεκτες!

Οι πληροφορίες που θα χρειαστείτε θα είναι σύντομα διαθέσιμες στον ιστότοπό μας, a-federacija.org. Για συμμετοχή, ερωτήσεις ή προτάσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο inter@a-federacija.org