Βαρκελώνη: Εμπρηστική επίθεση σε όχημα της αλυσίδας σουπερμάρκετ Condis

Ήρθαμε και δε θα φύγουμε ποτέ!

Το περασμένο Σάββατο, 2 προς 3 Ιούνη, πυρπολήσαμε ένα όχημα της αλυσίδας σουπερμάρκετ Condis στη γειτονιά του Σαντ Μαρτί ντε Πορβενσάλς στη Βαρκελώνη.

Είμαστε μέχρι το λαιμό με την οικονομική κρίση που παράγουν οι αφέντες αυτού του κόσμου για να κερδίζουν οι ίδιοι.

Το γνωρίζουμε ότι ένα καμένο αμάξι δεν είναι τίποτα, κι ότι ακόμα και αν πυρπολούνταν όλα τα σουπερμάρκετ δε θα άλλαζε κάτι. Το γνωρίζουμε ότι οι δράσεις είναι συμβολικές και ότι το να πάμε πιο πέρα από το σύμβολο σημαίνει ότι μιλάμε για άλλο κοινωνικό πλαίσιο. Ένα κοινωνικό πλαίσιο στο οποίο δε βρισκόμαστε.

Αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια όσο αυτά τα παράσιτα γεμίζουν τις κοιλιές τους εις βάρος μας, δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια όταν αυτοί είναι οι πρώτοι που καλούν τους μπάτσους όποτε ένας φτωχός άνθρωπος κλέβει κάτι στο οποίο αυτή η κοινωνία δεν του δίνει πρόσβαση, αλλά του το αρνείται κατάμουτρα.

Οι ιδιοκτήτες αυτών των εταιρειών είναι οι ιδιοκτήτες αυτής της κοινωνίας, των νόμων, της δικαιοσύνης τους, των θεσμών τους εν τέλει, οι ιδιοκτήτες των φυλακών κι αυτής της κοινωνίας-φυλακής.

Αν είχαμε περισσότερες δυνάμεις, τα χτυπήματά μας θα ήταν πιο σκληρά, μην έχετε αμφιβολίες γι’ αυτό. Αλλά δεν πρόκειται να περιμένουμε μέχρι να γίνουμε πιο πολλοί ή πιο δυνατοί για να χτυπήσουμε. Θα δυναμώσουμε στο δρόμο…

Αυτό είναι ένα κάλεσμα προς όλες και όλους για να γίνουμε περισσότεροι/-ες!

Ενεργή αλληλεγγύη στους προφυλακισμένους για την απεργία της 29ης Μάρτη!

Αλληλεγγύη με την αντίσταση στις Αστούριες!

Έμπρακτη αλληλεγγύη στα αναρχικά συντρόφια στην Οαχάκα, Βολιβία, Τουρκία και Λευκορωσία!

Ένας κόσμος, ένας αγώνας, άπειρες αντιστάσεις, άπειρες επιθέσεις!

Εξεγερσιακοί Μηδενιστές
Μαύροι Λύκοι

πηγή

No Comments “Βαρκελώνη: Εμπρηστική επίθεση σε όχημα της αλυσίδας σουπερμάρκετ Condis”