Επικοινωνία

Για συνεισφορά μεταφράσεων, επιμέλειας-διορθώσεων και/ή πρωτότυπου υλικού προς δημοσίευση, όπως ενημερώσεις από το δρόμο, ανταποκρίσεις από δράσεις, αναλήψεις ευθύνης, κείμενα φυλακισμένων ή διωκόμενων συντρόφων, καλέσματα, μπροσούρες, άρθρα γνώμης, κ.ά.: contrainfo(at)espiv.net

Σαιντ Λούις, ΗΠΑ: Σαμποτάζ σε αλληλεγγύη με τη Marie Mason και τον Eric McDavid

Το βράδυ της 11ης Ιούνη σαμποτάραμε περισσότερα από 50 παρκόμετρα σε μια γειτονιά με μπαρ και ανερχόμενη καλλιτεχνική δραστηριότητα στην πόλη του Σαιντ Λούις, στο Μιζούρι, αχρηστεύοντάς τα με κόλλα, μπογιά και σφυριά.

Αρχικά θέλαμε να χτυπήσουμε 41 παρκόμετρα, ένα για καθένα απ’ τα 19 χρόνια που θα στερηθούμε τον Έρικ ΜακΝτέιβιντ και τα 22 χρόνια που θα στερηθούμε τη Μαρί Μέισον. Τελικά παρασυρθήκαμε και ξεχάσαμε να σταματήσουμε.

Κάναμε αυτή την ενέργεια για να επικοινωνήσουμε πέρα από τα τείχη των φυλακών, έτσι ώστε όλα τα φυλακισμένα συντρόφια να μάθουν ότι τα αγαπάμε και για να κάνουμε ξεκάθαρο ότι δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια όσο βρίσκονται έγκλειστα.

Κάναμε αυτή την ενέργεια γιατί ο αγώνας προς υπεράσπιση της Γης, στον οποίο συμμετείχαν τα συντρόφια μας, είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον αγώνα ενάντια στον εξευγενισμό και στον κρατικό έλεγχο.

Αλληλεγγύη με όλους τους φυλακισμένους και με όλους όσους επιλέγουν να αντιστέκονται.

Χαιρετισμούς στους ανώνυμους αντάρτες του Σαιντ Λούις που επιτέθηκαν σε ΑΤΜ το προηγούμενο βράδυ. Συνεχίστε έτσι.

πηγή

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>