Μπρίστολ: Μπλόκο στους φασίστες της Αγγλικής Αμυντικής Λίγκας (EDL)

Οι αντιφασίστες και αντιφασίστριες του Μπρίστολ λένε ΣΤΟΠ στην EDL!

Ας αμυνθούμε απέναντι στην Αγγλική Αμυντική Λίγκα που θα επιχειρήσει να πορευτεί στο Μπρίστολ την 14η Ιούλη. Οι προετοιμασίες για την αντιδιαδήλωση ήδη τρέχουν, γι’ αυτό πάρτε μέρος. Υπάρχουν αρκετές αναρτήσεις στο Indymedia της πόλης σχετικά με την πορεία των ναζί (1, 2). Τώρα είναι η ώρα να απευθύνουμε και εμείς το δικό μας κάλεσμα σε δράση.

Ελάτε στην περιοχή του Τεμπλ Μηντς και στρώστε το δρόμο στις 10 το πρωί της 14ης Ιούλη, για να τους δώσουμε το καλωσόρισμα που τους αξίζει. Μείνετε σε επιφυλακή και κίνηση, και φέρτε και τους φίλους σας.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να δείξετε την αντίθεσή σας στην EDL: μην τους αφήσετε να πορευτούν, μην τους βάλετε στο ταξί σας, αναρτήστε αντιφασιστικές αφίσες στα μαγαζιά σας, επιστήσετε την προσοχή για τις γελοίες απόπειρές τους να μεταμφιέσουν την ομοφοβία τους, μιλήστε με συναδέλφους στη δουλειά, διακοσμήστε την πόλη… κάντε ό,τι νιώθετε πιο άνετα αλλά έχετε κατά νου πως τώρα είναι η ώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αναλάβουμε δράση ενάντια στον ρατσισμό στην πόλη μας. Θέλουμε να τους συναντήσουμε στο σταθμό και να τους αποτρέψουμε να πορευτούν την οποιαδήποτε απόσταση. Θα τους αντισταθούμε οπουδήποτε και αν εμφανιστούν και θα τους παρακολουθούμε.

Ας αμυνθούμε απέναντι στην Αγγλική Αμυντική Λίγκα! Καμιά ανοχή για τον φασισμό στους δρόμους μας! Οι αντιφασίστες και αντιφασίστριες του Μπρίστολ είναι ενάντια στην ιεραρχία και δεν είναι φίλα προσκείμενοι/-ες σε κανένα πολιτικό κόμμα!

Επικοινωνήστε μαζί μας αν χρειάζεστε κάποιο μέρος να μείνετε την Παρασκευή ή το Σάββατο. Στοιχεία νομικής βοήθειας και περισσότερες ενημερώσεις θα ακολουθήσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες ή μεταφράσεις σε άλλες γλώσσες στείλτε ένα μέιλ στο bristolantifascists@riseup.net ή επισκεφτείτε το μπλογκ antifascistnetwork