Μπουένος Άιρες: Δράσεις αλληλεγγύης στο πλαίσιο του αντικατασταλτικού καλέσματος του Contra Info

Ενάντια στην κοινωνία των φυλακών. Λευτεριά σε όλους/-ες τους/τις φυλακισμένους/-ες!
ΖΗΤΩ Η ΑΤΥΠΗ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ – ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ!
Κάτω οι τοίχοι των φυλακών. Θάνατο στο κράτος!
Όλοι πεθαίνουμε, αλλά ο εχθρός πεθαίνει πρώτος. Ενάντια στην κρατική καταστολή. ΑΝΤΙΒΙΑ!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ!

Οι καρδιές μας σφύζουν από αγάπη και εξεγερτισμό. Χτυπούν δυνατά όταν κάνουμε πράξη τις ιδέες μας χωρίς να περιμένουμε τίποτα. Το περίμενε είναι για τους δειλούς. Εμάς μας κινητοποιεί η επιθυμία μας να πάρουμε στα χέρια μας τον έλεγχο της ζωής μας.

Από το Μπουένος Άιρες της Αργεντινής ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα του Contra Info σε δράσεις προπαγάνδας ενάντια στην καταστολή και αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις παρακάτω ενέργειες:

Στις 22.30 της 1ης Αυγούστου τοποθετήσαμε μια βόμβα καπνού μερικά μέτρα από το αρχηγείο των μπάτσων στην περιοχή του Πιλάρ.

Στις 8 Αυγούστου κρεμάσαμε ένα πανό σε μια χαμηλή γέφυρα που έγραφε: «Όσο υπάρχει μιζέρια, θα υπάρχει εξέγερση. Μόνο ο αγώνας μάς απελευθερώνει».

Στις 9 Αυγούστου κρεμάσαμε ένα πανό κοντά στη Στρατιωτική Σχολή Χουάν Γκρεγκόριο Λέμος, η οποία βρίσκεται μέσα στο εμετικό στρατόπεδο Κάμπο ντε Μάγιο. Το πανό έγραφε: «Ενάντια στην κοινωνία των φυλακών. Λευτεριά σε όλους/-ες τους/τις φυλακισμένους/-ες!». Φεύγοντας από το σημείο πετάξαμε τρικάκια, ενώ το βράδυ γράψαμε συνθήματα και κολλήσαμε αφίσες στους τοίχους μιας μπουρζουάδικης γειτονιάς.

Δράσαμε κάτω από τα βλέμματα των ρουφιάνων, αυτών που δεν κοιμούνται, κολλημένοι στα παράθυρά τους, παρακολουθώντας όλες τις «ύποπτες» κινήσεις, έτοιμοι να καταδώσουν. Πόσο τους γουστάρει να είναι εξουσία! Τους ξετρελαίνει! Να είναι οι καλοί πολίτες που τους πρόσταξαν το πρωί, όσο έβλεπαν τηλεόραση προτού κινήσουν για να δουν πώς τους κλέβουν τη ζωή στις δουλείες τους.

Επιτεθήκαμε έχοντας στη σκέψη μας τα αδέρφια μας. Αυτούς και αυτές που είναι πίσω από τα κάγκελα, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του εχθρού, χωρίς όμως να έχουν νικηθεί. Όσους και όσες είναι στην παρανομία, ξεφτιλίζοντας την εξουσία. Εκείνους και εκείνες που αυτήν τη στιγμή συνωμοτούν, σχεδιάζοντας το επόμενο χτύπημα. Στέλνουμε τους χαιρετισμούς μας σε όλους και όλες τους, και ειδικά στα φυλακισμένα συντρόφια της Άτυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας και του Διεθνούς Επαναστατικού Μετώπου.

Με τον Μαουρίσιο Μοράλες και όλους τους πεσόντες στη μάχη παρόντες στη μνήμη μας.

Ενάντια στο κράτος και στους υπερασπιστές του!
Ζήτω η αναρχία!

στα ισπανικά