Μπεζανσόν, Γαλλία: Άμεσες δράσεις αλληλεγγύης με τους αιχμαλώτους του κοινωνικού πολέμου

Τη νύχτα της 21ης προς την 22α Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε επίθεση με χρώματα εναντίον της τράπεζας Crédit Mutuel, επί της λεωφόρου Γκωλάρ.

Αυγά γεμισμένα με κόκκινη και μαύρη μπογιά πετάχτηκαν στην πρόσοψη του υποκαταστήματος σε αλληλεγγύη με τα συντρόφια που αντιστέκονται στις διαδικασίες του Crand Jury στις ΗΠΑ. Παρομοίως στέλνουμε την αλληλεγγύη μας σε όσες και όσους φυλακίζονται ανά τον κόσμο, λόγω των αντεξουσιαστικών ιδεών τους και/ή λόγω των δράσεων ανυπακοής και αντίστασης στο καπιταλιστικό σύστημα. Δύναμη και κουράγιο στο σύντροφο Λουσιάνο «Τορτούγα», ο οποίος καταδικάστηκε πρόσφατα από το χιλιανό κράτος, στην Κέλυ Πφλαγκ-Μπακ [Kelly Pflug-Back] στον Καναδά, που καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλάκισης λόγω της συμμετοχής της στις συγκρούσεις κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων εναντίον της συνόδου των G20 στο Τορόντο, το 2010.

Τον προηγούμενο μήνα ήταν το υποκατάστημα της τράπεζας Crédit Agricole αυτό που χτυπήθηκε, καμιά 50αριά μέτρα μακρύτερα. Η γυάλινη μόστρα του σπάστηκε με ένα τσιμεντόλιθο που είχαν αφήσει παραδίπλα οι υπηρεσίες του δήμου της Μπεζανσόν, που εκτελούν έργα για το τραμ.

Αυτό δεν ήταν παρά η αρχή!
Αλληλεγγύη με τους αιχμαλώτους του συνεχιζόμενου κοινωνικού πολέμου!

Αναρχικοί