Επικοινωνία

Για συνεισφορά μεταφράσεων, επιμέλειας-διορθώσεων και/ή πρωτότυπου υλικού προς δημοσίευση, όπως ενημερώσεις από το δρόμο, ανταποκρίσεις από δράσεις, αναλήψεις ευθύνης, κείμενα φυλακισμένων ή διωκόμενων συντρόφων, καλέσματα, μπροσούρες, άρθρα γνώμης, κ.ά.: contrainfo(at)espiv.net

Αθήνα: Πάρτι οικονομικής ενίσχυσης του 98fm – Παρασκευή, 21 Σεπτέμβρη

Οι Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης (93.8 και 98.0) φιλοδοξούν να περάσουν –μετά από πολλά χρόνια αυτοβελτίωσης– σε ανώτερα τεχνικά επίπεδα όσον αφορά την ποιότητα του ήχου, την καταγραφή των ηχητικών και εκδηλώσεων και, φυσικά, την εμβέλεια στα FM.

Εκπέμποντας σε δύο συχνότητες και συντηρώντας δύο στούντιο, μας είναι ολοένα και δυσκολότερο να αναβαθμίζουμε και να αντικαθιστούμε τον εξοπλισμό. Σας καλούμε ως προς αυτό την Παρασκευή, 21 Σεπτέμβρη, στο πάρτι του σταθμού στο ταρατσάκι του Λυκαβηττού, προκειμένου να ανταλλάξουμε ιδέες για τους τρόπους συμμετοχής και ενίσχυσης του σταθμού, αλλά και να ακούσουμε τις δικές μας μουσικές.

Πέρα από χρηματική στήριξη, μπορείτε να φέρετε οποιονδήποτε τεχνικό εξοπλισμό επιθυμείτε, από μηχανήματα ήχου και P.A., από κομμάτια υπολογιστών και μηχανήματα ραδιοφωνικής εκπομπής μέχρι πάσης φύσεως εργαλεία και υλικά.

ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ…
.::Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης::.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>