Σαντιάγο, Χιλή: Πανό αλληλεγγύης με τους αιχμαλώτους των οδομαχιών

Εικονοκλαστικούς χαιρετισμούς στους κρατουμένους των οδομαχιών: Εδουάρδο Γκαράυ, Σεμπαστιάν Φαρχάδο, Αντριάν Ντίας

Η συγκεκριμένη χειρονομία εντάσσεται στο πλαίσιο του καλέσματος αλληλεγγύης από τις 21 έως 30 Σεπτέμβρη.

Με την απόφαση και την ξεκάθαρη πρόθεση να σταθούμε αλληλέγγυοι με τα αδέρφια μας που έχουν αιχμαλωτιστεί στις δαγκάνες του κράτους, κρεμάσαμε από μια γέφυρα ένα πανό σε συμπαράσταση με τα συντρόφια που συνελήφθησαν στο πλαίσιο των οδομαχιών στη Χιλή. Τους στέλνουμε έτσι την αλληλεγγύη μας και τους λέμε από το δρόμο ότι δεν είναι μόνα τους!

Στους Εδουάρδο Γκαράυ και Σεμπαστιάν Φαρχάδο, οι οποίοι συνελήφθησαν στις αρχές του χρόνου σε μια πορεία μνήμης για το θάνατο του Ματίας Κατριλέο, που κατέληξε σε συγκρούσεις.

Στον Αντριάν Ντίας, κατηγορούμενο για τη ρίψη μολότοφ ενάντια σε μια καμιονέτα των δεσμοφυλάκων, κατά τη διάρκεια μιας πορείας τον Ιούνη που πέρασε.

Πρέπει να πούμε επίσης, ότι κάθε γράμμα στο πανό σχεδιάστηκε έχοντας στη σκέψη μας με ιδιαίτερη αγάπη τους αιχμάλωτους αδερφούς μας Χένρυ και Μάυρον στη Βολιβία, τον σύντροφο Μάριο στο Μεξικό (δύναμη και αναρχία), τους πάντα αξιοπρεπείς Ητ και Μπίλλυ στην Ινδονησία, την Κάρλα και τον Ιβάν εδώ στη Χιλή, και όλες τις εξεγερμένες ψυχές του κόσμου.

Τούτη τη φορά ήταν ένα κομμάτι ύφασμα που κρεμάστηκε στο δρόμο· σύντομα θα είναι τα σώματα των ανθρωποφυλάκων, πολιτικών, μπάτσων, τσιφλικάδων, επιχειρηματιών, και κάθε υπερασπιστή αυτού του συστήματος θανάτου.

Να πολλαπλασιαστούν οι αναρτήσεις πανό, οι αφισοκολλήσεις, οι εμπρησμοί, οι ένοπλες επιθέσεις, οι μπόμπες, τα σπασμένα κλουβιά, και κάθε αναρχική πράξη ενάντια στο σύστημα.

Να πολλαπλασιαστεί το χάος!

Υγ. 1: Αν προσέξετε καλά την εικόνα, φαίνεται ότι το πανό πάτησε πάνω σε διάφορες αφίσες των κωλορεφορμιστών πολιτικών.

Υγ. 2: Δύναμη και αναρχία για τους 3 συντρόφους που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό ενός μισθοφόρου της εξουσίας την 11η Σεπτέμβρη 2011, δεδομένου ότι η δίκη τους ξεκίνησε και ο εχθρός τους απειλεί με 3 χρόνια φυλάκισης.

πηγή