Κονσεπσιόν, Χιλή: Παραβιάστηκε το μπλογκ του αναρχικού Radio Mauricio Morales

Στις φίλα προσκείμενες ομάδες και συλλογικότητες:

Συντρόφια, σας ενημερώνουμε ότι το μπλογκ radiommorales.blogcindario.com παραβιάστηκε και δυστυχώς χάσαμε όλο το υλικό που είχαμε αποθηκευμένο σε αυτό. Αυτή η τρικλοποδιά, αντί να μας κάνει να λιποψυχήσουμε, μας παρακινεί να συνεχίσουμε μπροστά με το ραδιοφωνικό και ενημερωτικό μας εγχείρημα. Ελπίζουμε να επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό με νέο σέρβερ που θα μας προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια. Γι’ αυτόν το λόγο απευθύνουμε κάλεσμα συνεργασίας με κάποια ηλεκτρονική υποδομή, εξετάζοντας την πιθανότητα χρήσης κάποιου σέρβερ εγκατεστημένου στο εξωτερικό, αν είναι δυνατό.

Τις τελευταίες μέρες εκφράσαμε ανοιχτά την αλληλεγγύη μας στους πολιτικούς κρατουμένους Μαπούτσε, οι οποίοι βρίσκονται σε απεργία πείνας, αλλά και με τις συνεχείς απεργίες που λαμβάνουν χώρα μέσα στις διάφορες χιλιανές φυλακές. Δεν θα έπρεπε να μας ξενίζει λοιπόν αν πίσω από το γεγονός ότι έπεσε το μπλογκ υπάρχει κάτι παραπάνω.

Θα συνεχίσουμε να εκπέμπουμε το καθορισμένο μας πρόγραμμα μέσω αυτού του καναλιού, ενόσω επεξεργαζόμαστε τη δημιουργία νέας ιστοσελίδας. Προς το παρόν χρησιμοποιούμε αυτό το μπλογκ.

Υγεία και Λευτεριά

Η Ομάδα του Ρ(ά)διο Μαουρίσιο Μοράλες