Ιαπωνία: Εκδήλωση αλληλεγγύης για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα στο αναρχικό στέκι Irregular Rhythm Asylum του Τόκιο

Το Σάββατο, 24 Νοέμβρη, και τοπική ώρα 19.00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση διεθνούς αλληλεγγύης (με ελεύθερη είσοδο) στο αναρχικό στέκι Irregular Rhythm Asylum, το οποίο βρίσκεται επί της 1-30-12-302 Shinjuku, στο ειδικό διαμέρισμα Σιντζούκου του Τόκιο, στην Ιαπωνία.

Ένας σύντροφος από την Ελβετία, που είναι ενεργό μέλος του πολιτιστικού κέντρου του Μπρέμγκαρτεν, θα παρουσιάσει το συγκεκριμένο αναρχικό εγχείρημα στην άλλοτε κατειλημμένη φάμπρικα KuZeB (KulturZentrum Bremgarten), ανοίγοντας έτσι την κυρίως συζήτηση.

Η βραδιά αυτή θα ’ναι μια ευκαιρία για φίλους και φίλες να βρεθούν και να κουβεντιάσουν σχετικά με την αναρχική ομάδα αντάρτικου πόλης Επαναστατικός Αγώνας, όπως και για την τρέχουσα κατάσταση στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του διεθνούς καλέσματος που απεύθυνε η συνέλευση αλληλεγγύης στην Αθήνα (επικοινωνία: RScase[at]espiv[dot]net). Ένα άλλο θέμα συζήτησης που μπορεί να ενδιαφέρει είναι η γενική απεργία κατά της λιτότητας που έλαβε χώρα στις 14 Νοέμβρη σε μερικές χώρες της νότιας Ευρώπης.

Ο κορμός της εκδήλωσης οργανώνεται από αναρχικούς/-ές αλληλέγγυους/-ες που δραστηριοποιούνται στο Τόκιο. Θα διαβαστούν αποσπάσματα από προκηρύξεις του Επαναστατικού Αγώνα στα ιαπωνικά. Επιπλέον, θα γίνει αναφορά στο χρονικό της δίκης που διεξάγεται στο τρομοδικείο των φυλακών Κορυδαλλού, καθώς και στο ιστορικό δράσης της οργάνωσης, που έχει αναλάβει την ευθύνη επιθέσεων εναντίον του κράτους/Κεφαλαίου.

Προκηρύξεις του Επαναστατικού Αγώνα έχουν ήδη ξεκινήσει να μεταφράζονται από ελληνόφωνους αλληλέγγυους σε συνεργασία με Ιάπωνες συντρόφους, και αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Φεβρουάριο του 2013. Το Irregular Rhythm Asylum θα βοηθήσει στην εκτύπωση της σχετικής έκδοσης.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης στις 24/11, οι αλληλέγγυοι/-ες σκοπεύουν να βγουν στο δρόμο μαζί με όσους κι όσες θα παρευρίσκονται στο στέκι ώστε να κατευθυνθούν προς τον κεντρικό σταθμό του Σιντζούκου, διαδηλώνοντας με τα πανό τους και φωνάζοντας συνθήματα.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΙΑΣΧΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

Σχετικοί σύνδεσμοι / Στοιχεία επικοινωνίας: i, ii, iii — Χάρτης πρόσβασης εδώ.

No Comments “Ιαπωνία: Εκδήλωση αλληλεγγύης για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα στο αναρχικό στέκι Irregular Rhythm Asylum του Τόκιο”