Τολούκα, Μεξικό: Εκρηκτική επίθεση εναντίον πολυκαταστήματος της αλυσίδας υπεραγορών Farmacias Guadalajara

«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος όπως ακριβώς η γη είναι ένα άστρο.
Όσο γελοίο θα ’ταν να ανατεθεί στη γη το καθήκον να ’ναι
“πλήρες άστρο”, άλλο τόσο γελοίο είναι να φορτωθώ
ως κλήση μου το να ’μαι “πλήρης άνθρωπος”. […]
Αφού το άτομο είναι η ολότητα της φύσης,
είναι επομένως και η ολότητα των ειδών».

Γιόχαν Κάσπαρ Σμιτ (Μαξ Στίρνερ)

Τα ξημερώματα της 23ης Γενάρη ένας εκρηκτικός μηχανισμός πυροδοτήθηκε σ’ ένα υποκατάστημα της αλυσίδας Farmacias Guadalajara στην κοιλάδα της Τολούκα, στο Μεξικό, καταστρέφοντας την πρόσοψή του. Οι ζωοτόμοι του πολιτισμού δεν πούλησαν ντρόγκες αυτήν τη μέρα στ’ ανδροειδή της βιομηχανικής κοινωνίας. Ήτανε σπέσιαλ το σαμποτάζ εναντίον αυτού του καταστήματος δολοφόνου όλων των ειδών, της φύσης όλης, του ατόμου, ήτανε απόλαυση να βλέπει κανείς πώς οι «λευκοχιτώνες» χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες εμπειρογνωμοσύνης του κράτους, μονάχα για να επιβεβαιώσουν ότι τους χτύπησαν τ’ άγρια κι άναρχα στοιχειά, για άλλη μια φορά.

Μέσω αυτής της δράσης θα θέλαμε επίσης να σχολιάσουμε ένα πράγμα ως προς τη διεθνή αναρχική συνάντηση που έλαβε χώρα στην Ελβετία, όπου η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς (Ελλάδα) πρότεινε μέσω ενός κειμένου την ανταλλαγή εμπειριών απαραίτητων για την κατασκευή εκρηκτικών και εμπρηστικών αυτοσχέδιων μηχανισμών, τη χρήση μηχανισμών χρονοκαθυστέρησης, τη λειτουργία πυροβόλων όπλων κ.τ.λ. Παρ’ ότι μας κατατρώει η επιθυμία για καταστροφή, μες στην παρανομία, οι μέθοδοι που εφαρμόζουμε είναι ακόμη υποτυπώδεις, όπως φιάλες βουτανίου, δηλαδή γκαζάκια συναρμολογημένα μαζί με βεγγαλικά κι ένα τσιγάρο ως επιβραδυντή. Αντιλαμβανόμαστε ότι ο καθένας είναι ικανός να φέρει σε πέρας τόσο «μεγάλες» δράσεις, όπως ακριβώς προτείνεται, και δεδομένου ότι πλέον πραγματώνονται επιχειρήσεις τόσο όμορφες όσο η πυρπόληση ενός ολόκληρου εμπορικού κέντρου Wal-Mart –από τα συντρόφια της ΣΠΦ/FAI Μεξικού– ή αναπτύσσονται πιο δοκιμασμένες μέθοδοι για τη μαζική αποτέφρωση αυτοκινήτων –όπως στην περίπτωση των Φίλων της Γης/FAI στην Αργεντινή– γιατί να μην διαμοιραστούν αυτές οι πληροφορίες τώρα που οι Πυρήνες της Φωτιάς πολλαπλασιάζονται με διεθνή συγχρονισμό;

Ενάντια στον πολιτισμό και στο τεχνολογικό-βιομηχανικό σύστημα!
Λεύτεροι κι άγριοι!

Αντιπολιτισμική Φράξια του Μετώπου Απελευθέρωσης της Γης,
προσκείμενη στην Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία
(FA/FLT/FAI)

ΥΓ. Στέλνουμε όλη μας τη δύναμη στον αντάρτη σύντροφο Παναγιώτη στην Ελλάδα· ας είναι γρήγορη η ανάρρωσή σου για να συνεχίσουμε τον πόλεμο.

πηγή