Μεξικό: Το ALF χακάρει σελίδα ζωεμπορίου

Στις παραπάνω εικόνες φαίνεται πώς ήταν πριν και πώς κατέληξε μετά την επίσκεψή μας και τις τροποποιήσεις μας η συγκεκριμένη σελίδα ζωεμπορίου.

Παρομοίως, έγιναν μερικές ακόμη αλλαγές στη σελίδα, που, αν και δεν είναι τόσο εμφανείς όπως στην κεντρική, είναι σίγουρο ότι θα τους πάρει κάμποσες ώρες για να την αποκαταστήσουν, κι αυτό αν τα καταφέρουν. Σβήσαμε όλες τις αναφορές σχετικά με το ζωεμπόριο, όλες τις παραγγελίες, τις δημοπρασίες, τους τύπους ζώων προς δημοπρασία, συν μερικές αναρτήσεις ειδήσεων.

Η χακαρισμένη σελίδα από το Μεξικό λέγεται www.unionganadera.com, και παρά το γεγονός ότι ο τρόπος με τον οποίο αποκτήσαμε πρόσβαση έγινε με εργαλεία σπασίματος κωδικών και ονομάτων χρήστη, η έλλειψη μέτρων ασφαλείας μάς εξέπληξε με τη μεγάλη της πρωτοτυπία. Το όνομα του χρήστη ήταν “admin” (χωρίς εισαγωγικά) και ο κωδικός ήταν “123456” (πάλι χωρίς εισαγωγικά).

Εδώ θα είμαστε, για όσο υπάρχουν αυτοί που αποκομίζουν κέρδος απ’ όσα υποφέρουν τα ζώα. Δε θα επιτρέψουμε να τη βγάλουν καθαρή με τους βασανισμούς και τις δολοφονίες.

Μέτωπο Απελευθέρωσης των Ζώων