Μεξικό [Απρίλης 2009]: Πυρπόληση βαν της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Telmex

Τα ξημερώματα της 23ης Απρίλη 2009 σε κάποιο δήμο της Πολιτείας του Μεξικού, οι Λουδίτες Ενάντια στην Εξημέρωση της Άγριας Φύσης (LCDNS) και το Μέτωπο Απελευθέρωσης των Ζώων (ALF), αποφασίσαμε μέσω αυτής της κοινής επίθεσης να προωθήσουμε τον αγώνα ενάντια στη βιοκτόνο εταιρεία Telmex. Τούτη τη φορά χτυπήσαμε ένα από τα βανάκια της που χρησιμοποιούνται για την συντήρηση των διάφορων τηλεφωνικών γραμμών. Ο εμπρηστικός μηχανισμός που τοποθετήσαμε σε μία από τις μπροστινές ρόδες έκανε τη δουλειά για την οποία προοριζόταν, αχρηστεύοντας το φορτηγάκι. Όταν επιστρέψαμε στην περιοχή της δράσης είχαν μείνει μόνο αποκαΐδια.

Αυτή η ενέργεια συνυπογράφεται από τους LCDNS και το ALF. Ενώσαμε τις δυνάμεις μας και χτυπήσαμε δυνατά με ένα καταστροφικό σαμποτάζ για την απελευθέρωση των ζώων και της Γης.

Επ’ ευκαιρία αυτής της προκήρυξης θέλουμε να στείλουμε ένα μαχητικό χαιρετισμό στους πυρήνες του ALF και του ELF στην Γκουαδαλαχάρα, μιας και διάφορα άτομα πήραν την απόφαση να περάσουν στην παράνομη δράση, κι αυτό αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βήμα για το κίνημα της αντισπισιστικής αντεπίθεσης στο Μεξικό. Συνεχίστε έτσι!

«Κι όταν τη νύχτα όλα παγώνουν
και πίσω απ’ το λόφο μουλώχνει η σελήνη
την θέλησή μας την κάνουμε πράξη
με το τσεκούρι, το δόρυ, το γκάνι»
–Στροφή από το λουδίτικο τραγούδι The Cropper’s Song

Ενάντια σε όλα όσα μας θέλουν υποταγμένους!

LCDNS και ALF – Μεξικό

No Comments “Μεξικό [Απρίλης 2009]: Πυρπόληση βαν της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Telmex”