Μεξικό [Μάης 2009]: Εμπρηστικές επιθέσεις εναντίον εκκλησιών και της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Telmex

Είναι λίγοι αυτοί που κρατάνε στα χέρια τους τούτο τον κόσμο, τον ήδη ρημαγμένο απ’ τον πολιτισμό και τις βιομηχανίες του, νομίζοντας πως μπορούν να τον κάνουν ό,τι γουστάρουν. Μια τέτοια εταιρεία, από τις τόσες που παίζουν, είναι και η Telmex, το αφεντικό της οποίας Κάρλος Σλιμ [Carlos Slim] είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη, αν και προέρχεται από μια τριτοκοσμική χώρα σαν το Μεξικό. Σήμερα λοιπόν γίνεται στόχος επίθεσης, κι ακόμα και αν τα σαμποτάζ μας είναι μικρά, δεν πρόκειται να τον αφήσουμε σε ησυχία, γιατί είμαστε το πετραδάκι στο παπούτσι του. Έτσι, τη νύχτα της 27ης Μάη 2009 πυρπολήσαμε τέσσερις τηλεφωνικές καμπίνες της εν λόγω εταιρείας, χρησιμοποιώντας βενζίνα κι άλλα εύφλεκτα υλικά.

Αναλαμβάνουμε επίσης την ευθύνη για τις επιθέσεις σε δυο καθολικές εκκλησίες στην πολιτεία του Μεξικού (ΕντοΜέχ). Στην πρώτη περίπτωση τοποθετήσαμε έναν εμπρηστικό μηχανισμό στην ξύλινη πόρτα, η οποία άρπαξε απ’ τη φωτιά κι έγινε κάρβουνο. Για την άλλη εκκλησία ετοιμάσαμε μια σπιτική μπόμπα, που έκανε θρύψαλα καμιά δεκαριά παράθυρα και άφησε τους τοίχους κατάμαυρους. Το κάναμε για να εφορμήσουμε εναντίον αυτών των θεσμών ψεύδους και χειραγώγησης, που κρύβονται πίσω από τ’ όνομα του θεού τους για να κουκουλώσουν τις φριχτές σεξουαλικές κακοποιήσεις και το πάρε δώσε διαφθοράς που έχουνε με κάθε τύπου και κλάσης κυβερνήσεις.

Απαξιώνουμε πλήρως κάθε δογματική θρησκεία, κάθε καταστροφέα της Γης και όλα όσα μας θέλουν υποταγμένους στο καπιταλιστικό-ανθρωποκεντρικό σύστημα!

Λουδίτες Κόντρα στην Εξημέρωση της Άγριας Φύσης

πηγή