Αργεντινή: Γιορτή αναρχικού βιβλίου του Μπουένος Άιρες

Κλικάρετε στην εικόνα για να επισκεφτείτε τη σελίδα της έκθεσης

«Ντάξει, μπορεί να ’ναι και χρήσιμο να τους έχει κανείς του χεριού του, τόση βαρύτητα (στο ζύγι) που ’χουνε τούτοι οι τόμοι, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τους φάει στη μάπα κάνας πρηξοσκώτης, μια χρηστικότητα που δεν είναι δα καινούργια αλλά πάντοτε επισφραγίζει ευχάριστα το επαναστατικό κύρος των διατριβών του παρελθόντος (και του παρόντος)». –Η ένοπλη χαρά

Η Γιορτή αναρχικού βιβλίου του Μπουένος Άιρες θα πραγματοποιηθεί το διήμερο της 2ας και 3ης Νοέμβρη 2013 στο αναρχικό στέκι της γειτονιάς της Κονστιτουσιόν, επί της οδού Μπραζίλ 1551.

Απευθύνουμε ένα συντροφικό κάλεσμα συμμετοχής προς διάφορους χώρους, εκδοτικά εγχειρήματα, περιοδικά και όσους/όσες ασχολούνται με την παραγωγή έντυπου προπαγανδιστικού υλικού.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιηθούν πολλών ειδών δραστηριότητες και εργαστήρια. Το περιεχόμενό τους, βέβαια, εξαρτάται κι από τη συμμετοχή και στήριξη των συντρόφων που θα δείξουν το ανάλογο ενδιαφέρον, συνεισφέροντας στη διοργάνωση κάποιας ομιλίας, ενός εργαστηρίου, μιας παρουσίασης βιβλίου κ.ο.κ. Σας παροτρύνουμε λοιπόν να διαδώσετε την αναγγελία της γιορτής βιβλίου και προσδοκάμε την ενεργό συμμετοχή σας σ’ αυτήν.

Στέλνουμε θερμούς χαιρετισμούς σε όλα τα συντρόφια, ελπίζοντας να μπορέσουμε να συναντηθούμε και να ανταλλάξουμε εμπειρίες και προτάσεις σχετικά με τη διάχυση της αναρχικής προπαγάνδας, όπως και πάνω σε διάφορα άλλα θέματα.

No Comments “Αργεντινή: Γιορτή αναρχικού βιβλίου του Μπουένος Άιρες”