Τρέντο, Ιταλία: Αλληλεγγύη στους Χοσέ, Λεό και Καμίλλα, διωκόμενους για επιθέσεις σε γραφεία εύρεσης εργασίας

Να γίνει κομμάτια η εκμετάλλευση!

Για τη Δευτέρα, 14 Οκτώβρη, ορίστηκε η δίκη ενάντια στην Καμίλλα, στον Χοσέ και στον Λεό, που εδώ και τρεις μήνες βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό με την κατηγορία της πρόκλησης φθορών σε βιτρίνες μερικών εταιρειών εύρεσης ημιαπασχόλησης. Δεν μας ενδιαφέρει αν κάποιος δικαστής τους θεωρήσει «ένοχους» ή «αθώους».

Αυτού του τύπου οι εταιρείες παίζουνε σημαντικό ρόλο στην εξασφάλιση της κατρακύλας των ήδη τρισάθλιων συνθηκών της εκμετάλλευσής μας, όπως μπορούν να βεβαιώσουν μυριάδες εργαζομένων που είχαν την ατυχία να μετατραπούν σ’ έναν από τους «πόρους» τους.

Αν κάποιο ανώνυμο χέρι επιλέγει να τις χτυπήσει, τούτο είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα μπροστά στην κατάσταση παραίτησης που θέλουν να μας καταδικάσουν, και μας αποδεικνύει ότι είναι δυνατό να περάσει κανείς στην αντεπίθεση ενάντια σε όσους μας επιβάλλουν μια ζωή μιζέριας.

Αλληλεγγύη στην Καμίλλα, στον Χοσέ και στον Λεό!
Για την άμεση δράση ενάντια στ’ αφεντικά και στις εταιρείες τους!

Συγκεντρώσεις αλληλεγγύης: Πέμπτη, 10 Οκτώβρη από τις 18.30 στην πλατεία Σάντα Μαρία / Δευτέρα, 14 Οκτώβρη από τις 9.00 έξω από το δικαστήριο του Τρέντο (επί της οδού Λάργκο Πιγκαρέλλι)

αναρχικές/-οί