Επικοινωνία

Για συνεισφορά μεταφράσεων, επιμέλειας-διορθώσεων και/ή πρωτότυπου υλικού προς δημοσίευση, όπως ενημερώσεις από το δρόμο, ανταποκρίσεις από δράσεις, αναλήψεις ευθύνης, κείμενα φυλακισμένων ή διωκόμενων συντρόφων, καλέσματα, μπροσούρες, άρθρα γνώμης, κ.ά.: contrainfo(at)espiv.net

Βαρκελώνη: Ενημέρωση από την πορεία της 21ης Δεκέμβρη

Δεν πρόκειται να σκύψουμε ποτέ το κεφάλι. Θάνατο στο κράτος. Άμεση δράση.

Αλληλεγγύη στους φυλακισμένους αναρχικούς.

Το Σάββατο, 21 Δεκέμβρη, 200 με 300 συντρόφια πορεύτηκαν στο κέντρο της Βαρκελώνης για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους προφυλακισθέντες αναρχικούς Μόνικα Καμπαγέρο και Φρανσίσκο Σολάρ, αλλά και στους υπόλοιπους κατηγορουμένους για συμμετοχή στο Εξεγερσιακό Κομάντο Ματέο Μορράλ.

Οι μπάτσοι ακολουθούσαν την πορεία από κοντά, αλλά δεν πραγματοποίησαν έφοδο παρ’ ότι παίξανε μερικές επιθέσεις σε τράπεζες και στο αστυνομικό τμήμα επί της οδού Λαγιετάνα (πέσανε 2 μολότοφ που δεν εξερράγησαν).

Κάποια απ’ τα συνθήματα που ακούστηκαν ήταν: «η δημοκρατία κρατά όσο κρατά η υποταγή», «δεν ξεχνάμε ούτε συγχωρούμε το θάνατο», «μπάτσοι δολοφόνοι θα το πληρώσετε ακριβά», «θάνατος στο κράτος, και ζήτω η αναρχία», όπως και συνθήματα για την απελευθέρωση των έγκλειστων συντρόφων.

Η πορεία διαλύθηκε χωρίς προβλήματα στο πάρκο Φοράτ ντε λα Βεργκόνυα. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για συλλήψεις μετά το πέρας της διαδήλωσης.

Ενάντια στο κράτος-δολοφόνο που αιχμαλωτίζει τα συντρόφια μας!
Ούτε βήμα πίσω! Καμιά συγγνώμη!
Λευτεριά στη Μόνικα και στον Φρανσίσκο!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>