Πουέρτο Μοντ: Αλληλεγγύη από το νότο της Χιλής

Το πανό, δεξιά, γράφει: Μας κλέψανε τη λευτεριά και τη φυλάκισαν στα τραπεζικά τους χρηματοκιβώτια… Λευτεριά στην Ταμάρα Σολ. «Άνγκρυ», τα λόγια συνεχίζουν να τίθενται σε σύγκρουση!

Για τη λευτεριά της Ταμάρα Σολ Φαρίας Βεργάρα. Συντρόφισσα, σου στέλνουμε από ’δώ πέρα έναν αδερφικό χαιρετισμό δύναμης, ενθάρρυνσης κι ενέργειας για να αντέξεις τη φυλακή· είσαι η κραυγή που προσπέρασε δάση και σύνορα για να φτάσει ως τη λευτεριά σου.

Σύντροφε «Άνγκρυ», ήσουν και θα είσαι παρών πάντοτε στην εξέγερση· με τις δράσεις σου μας γεμίζεις με πιότερη αξία για να συνεχίσουμε αλύγιστοι ενάντια στην κυρίαρχη κοινωνία.

Γιατί η δικαίωση πεσόντων συντρόφων δε μετατρέπεται σε ειδωλολατρία, ούτε και σε τίποτε απ’ όσα οι ίδιοι δε θέλησαν ποτέ τους να ’ναι. Να ορθώσουμε τις ιδέες τους, να συνεχίσουμε να εξαπλώνουμε το μικρόβιο της δράσης τους και να ενισχύουμε τους δεσμούς που μας κινούν να κάνουμε πόλεμο στην κοινωνία.

Θάνατο στην εξουσία σε όλες τις μορφές και εκφράσεις της!
Και ζήτω η αναρχία!
Ταμάρα Σολ Φαρίας Βεργάρα, χαιρετίζουμε τα κότσια σου και τ’ αντάρτικο σθένος σου! Αλληλεγγύη και δράση για τα συντρόφια που φυλακίστηκαν λόγω του αγώνα τους! Σύντροφε «Άνγκρυ», είσαι πάντοτε παρών!

στα ισπανικά