Μπουένος Άιρες: Συγκέντρωση στο χιλιανό προξενείο σε αλληλεγγύη στους κατηγορουμένους για την υπόθεση σεκιούριτι

Ημέρες Διεθνιστικής Αλληλέγγυας Αγκιτάτσιας, από τις 14 έως τις 25 Μάρτη 2014, πριν την έναρξη της δίκης των συντρόφων Φρέντυ, Μαρσέλο και Χουάν. Ανατρεπτικοί αδερφοί στη χιλιανή επικράτεια, σύντομα στους δρόμους και λεύτεροι! Γιατί μήτε οι νόμοι μήτε ο εγκλεισμός ή οι δικονομικές παγίδες μπορούν ποτέ να σταματήσουν την κοινωνική θύελλα κατά του κράτους/Κεφαλαίου! Σύντροφοι της υπόθεσης σεκιούριτι ξανά στο δρόμο!

Στο πλαίσιο της εβδομάδας αγκιτάτσιας και αλληλεγγύης στους απαχθέντες από το κράτος συντρόφους μας και κατηγορούμενους στην αποκαλούμενη «υπόθεση σεκιούριτι» στη Χιλή, πραγματοποιήσαμε αυτήν τη δράση στις 24 Μάρτη, μια μέρα πριν από την έναρξη αυτού του γελοίου δικαστικού τσίρκου.

Όπως τόσοι άλλοι αλληλέγγυοι, έτσι και μερικοί από μας καλέσαμε σε συγκέντρωση έξω από το χιλιανό προξενείο, με την ξεκάθαρη πρόθεση να κάνουμε τον εχθρό να αισθανθεί πως «εδώ είμαστε, γι’ άλλη μια φορά»· αντιμετωπίζοντας με ετοιμότητα και αποφασιστικότητα τις συνέπειες, επιλέγοντας πλευρά: όπως πάντα, στο πλάι των μαχόμενων συντρόφων μας, είτε αυτοί είναι αιχμάλωτοι του κράτους/Κεφαλαίου είτε όχι.

Ανάβουμε τη φλόγα της άμεσης δράσης, της ανατρεπτικής φωτιάς που ήξεραν, κι ακόμη ξέρουν, πώς να ζωντανεύουν οι Χουάν, Φρέντυ και Μαρσέλο, ακριβώς όπως και πάμπολλοι άλλοι σε διάφορες μεριές αυτού του απέραντου κόσμου, όπου κι αν επιβάλλεται πάνω στις κοινωνίες η κουλτούρα του θανάτου, της υποταγής και της εκμετάλλευσης.

Γιατί όσο υπάρχει μιζέρια, θα υπάρχει εξέγερση!

Η εξέγερση είναι αναπόδραστη· να σφυρηλατήσουμε την αναρχία, μέχρι τέλους!