Σαντιάγο, Χιλή: Σχετικά με την πυρπόληση ενός αυτοκινήτου και μερικών μπάτσων στις 8 του Μάη

Οι συγκρούσεις στις 8 Μάη 2014, στο Σαντιάγο, ξεκίνησαν όταν η πορεία παραβατικότητας [φοιτητική μπαχαλοδιαδήλωση] είχε φτάσει στο πάρκο Αλμάγρο, κι ενώ βρισκόταν σ’ εξέλιξη το σοσιαλδημοκρατικό πανηγυράκι. Μόλις κουκουλωμένες ατομικότητες άρχισαν να σηκώνουν οδοφράγματα και να συγκρούονται με τις ειδικές δυνάμεις των καραμπινιέρων, ξέραμε ότι είχε έρθει η στιγμή να κουκουλωθούμε ολότελα και να μπάσουμε τους εαυτούς μας στη ρήξη με την ηγεμονεύουσα τάξη και κανονικότητα.

Εφοδιασμένοι με καύσιμη ύλη, κοζάραμε ένα όχημα παρκαρισμένο (προσωρινά) έξω απ’ την περίμετρο που έλεγχαν οι μπάτσοι, και κινούμενοι πλάι στο πλήθος που πετροβολούσε τ’ αυτοκίνητο αποφασίσαμε να το φοκάρουμε, πολλαπλασιάζοντας το χάος ενάντια στον πολιτισμό και στα μέσα μεταφοράς τα οποία διαθέτει στους σύγχρονους σκλάβους. Με το που τυλίχτηκε τ’ αμάξι στις φλόγες, οι μπάτσοι κάνανε ντου σκορπίζοντας προς στιγμήν τους κουκουλωμένους. Τη στιγμή της προέλασης των διμοιριών, που φρενάρονταν απ’ τη ρίψη διαφόρων αντικειμένων, αρπάξαμε την ευκαιρία ώστε να εκτοξεύσουμε αρχικά μία και στη συνέχεια δύο εμπρηστικές βόμβες. Απ’ την επίθεση αυτήν, κάμποσοι λακέδες της αστυνομίας γίνανε φλαμπέ και ένας αρχιδιμοιρίτης τραυματίστηκε βαριά.

Ούτε βήμα πίσω απέναντι στους εχθρούς όπως και σε καθετί το επιβεβλημένο. Δε θέλουμε ν’ ανατρέψουμε αυτή την τάξη, θέλουμε να την καταστρέψουμε και να γκρεμίσουμε συθέμελα τον πολιτισμό. Εναντιωνόμαστε στην έννοια του πολίτη, στην οποία επιχειρούν να μας καλουπώσουν, και δεν επιθυμούμε κανενός είδους μέλλον ανάμεσα στα σιχαμερά τους τα τείχη. Δηλώνουμε εχθροί της αστυνομίας, των επιχειρηματιών, της υποταγής, της πόλης και κάθε πολιτισμένου όντος που συντηρεί και/ή υπερασπίζεται τούτη την ασφυκτική επιβεβλημένη πραγματικότητα.

Για την καταστροφή του υπάρχοντος

Πόλεμο στο Κεφάλαιο (Α)

Λευτεριά στη Σολ, στους Αντριάνο, Τζανλούκα, Αλφρέντο, Νικόλα και σ’ όλους τους κρατουμένους σε πόλεμο ανά τον κόσμο.

Φωτιά στα κλουβιά της παθητικότητας που γουστάρουν να μας πλασάρουν!

Στη μνήμη του Άνγκρυ και όλων των (ανθρώπινων και μη ανθρώπινων) ζώων που θανατώθηκαν απ’ τη σιχαμερή κοινωνία και τους βαστάζους της.

Αγέλη Αναρχικού Μηδενιστικού Σοκ