Λειψία: Συνέχεια εμπρησμών στο Κόννεβιτς

Χαιρετίζουμε με τη σειρά μας τα συντρόφια στο Βερολίνο!

«Τη νύχτα προς την Πέμπτη [15 Μάη 2014] μέσα σε λίγα λεπτά σημειώθηκε πανομοιότυπο χτύπημα σε δυο αυτοκίνητα στα νότια της Λειψίας… Ένα Opel Combo της επιχείρησης “Wisag” πυρπολήθηκε… Μόλις σε απόσταση δυο χιλιομέτρων, στην οδό Προμπστχάινταιρ, ένα Ford Transit της εταιρείας παροχής υπηρεσιών καθαριότητας “ISS Facility Services” τυλίχτηκε στις φλόγες» (το πήραν ήδη γραμμή στον Τύπο).

Η ISS είναι ένα μάτσο σκατά επειδή:
«Η εταιρεία πραγματοποιεί μια επιθετική διαφημιστική καμπάνια σε αυτόν τον τομέα [καθαρισμού κτηρίων, αφαίρεσης γκραφίτι, υπηρεσιών ασφαλείας, κ.τ.λ.]· στο Βέλγιο, εδώ και αρκετά χρόνια, η ίδια επιχείρηση έχει μπει στο στόχαστρο μαχητικών πολέμιων της απέλασης, κι έχει συμπεριληφθεί σε μια μαύρη λίστα λόγω της εμπλοκής της στα κέντρα απέλασης Μέρκσπλας και Φόττεμ» (εξηγήθηκε ήδη σε μια ανάρτηση του 2012).

Η Wisag είναι ένα μάτσο σκατά επειδή:
«Πέραν των άλλων η Wisag προστατεύει στρατιωτικές εγκαταστάσεις, τόπους εθνικού esprit de corps και κρατικών οργάνων βίας… Πάνω απ’ όλα όμως μας εξαγριώνει η “φροντίδα του επιβατικού κοινού” εκ μέρους της Wisag! Εξ ονόματος του παρόχου μεταφορών BVG του Βερολίνου, η Wisag αποστερεί ανθρώπους που δεν έχουν εισιτήριο απ’ οποιαδήποτε πρόσβαση στα δημόσια μέσα μετακίνησης, τους τραμπουκίζει και ασκεί σωματική βία εις βάρος τους. Οι υπάλληλοι της Wisag πετάνε αστέγους έξω από συρμούς και σταθμούς, και διενεργούν ρατσιστικούς ελέγχους» (αναφέρθηκε ήδη σε προκήρυξη για επίθεση σε γραφεία της Wisag στο Βερολίνο τον Μάρτη του 2014) .

Αλληλεγγύη σε όσους πλήττονται απ’ την καταστολή στο Βερολίνο και παντού!

Ενάντια στην επιτήρηση και για τη λευτεριά.
(A)