Σαντιάγο, Χιλή: Η Αγέλη Αναρχικού Μηδενιστικού Σοκ ξαναχτυπά

Την Τρίτη, 3 Ιούνη 2014, οργανωθήκαμε σε συνενοχή με τη νύχτα για να τοποθετήσουμε 3 εμπρηστικούς μηχανισμούς σε 3 διαφορετικά λεωφορεία που εκτελούν 3 διαφορετικά δρομολόγια στην υπηρεσία της εταιρείας μεταφοράς πολιτών Transantiago, με στόχο να μπουρλοτιάσουμε αυτές τις μηχανές που πηγαινοφέρνουν τους μεταμοντέρνους δούλους.

Ως αγέλη αναλαμβάνουμε την ενέργεια ώστε να μη διαστρεβλωθεί το πολιτικό και μαχητικό νόημα που μας εκκινεί, και έτσι να αποφύγουμε τις μιντιακές σπέκουλες της εξουσίας και των θεσμών επιτήρησης, κάνοντας ξεκάθαρα τα παρακάτω, χωρίς να μπαίνουμε σε πληκτικές δικαιολογίες:

Είμαστε σε πόλεμο ενάντια στον πολιτισμό, στις κοινωνίες του, στους υποστηρικτές και στους ψευτοκριτικούς του, είμαστε συντρόφια και υπερασπιστές της φύσης, της γης και όλων των ζώων που υποφέρουν τη βορβορώδη επέλαση της εξημερωτικής καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης.

Λευτεριά στη Σολ, στους Αντριάνο, Τζανλούκα, Αλφρέντο Κόσπιτο, Νικόλα Γκάι, Χανς Νιεμέγερ, Έρμες Γκονσάλες, Αλφόνσο Αλβιάλ και σε κάθε αιχμάλωτο που βρίσκεται σε πόλεμο σ’ αυτόν το σάπιο κόσμο. Κρατάμε στη μνήμη μας και στην καρδιά μας τον Σεμπαστιάν Οβερσλούιχ, τον Μαουρίσιο Μοράλες, τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο και τόσους άλλους…

Για την απελευθέρωση των ανθρώπινων και μη ανθρώπινων ζώων και της γης.

Αγέλη Αναρχικού Μηδενιστικού Σοκ

πηγή: contrainformate