Ντονοράτικο, Ιταλία: Δέκατη συνάντηση για την απελευθέρωση των ζώων

Από τις 12 ως τις 14 Σεπτέμβρη 2014 θα πραγματοποιηθεί στο Ντονοράτικο, κοντά στο Λιβόρνο, η δέκατη συνάντηση για την απελευθέρωση των ζώων. Σκοπός και πνεύμα αυτής της πρωτοβουλίας αποτελεί η επιθυμία να κάτσουμε να αναστοχαστούμε σχετικά με τις θεωρητικές βάσεις και τις διαφορετικές στρατηγικές κι επιχειρησιακές φόρμουλες του κινήματος για την απελευθέρωση των ζώων: τις σχέσεις αυτού του κινήματος με τον κόσμο που το περιβάλλει.

Με ποιον τρόπο αλληλεπιδρά με άλλα κινήματα απελευθέρωσης και κοινωνικής κριτικής; Πώς αλληλεπιδρά με τα άτομα κι ειδικότερα διαμέσου των νέων μέσων επικοινωνίας; Με ποιον τρόπο συσχετίζεται με τις πραγματικότητες που εκμεταλλεύονται τα μη ανθρώπινα ζώα, και πώς με τα ίδια τα μη ανθρώπινα ζώα;

Περισσότερο από μια πρόσκληση να ακούσουμε θεωρίες άλλων, η συνάντηση για την απελευθέρωση των ζώων είναι (στην ήδη μακρά πορεία της) μια περίσταση για να συμμετάσχει κανείς σε ένα εργαστήρι όπου οικοδομούμε από κοινού ένα κίνημα πιο συνειδητοποιημένο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του τριημέρου και πώς να φτάσετε στο χώρο διοργάνωσης επισκεφτείτε την σελίδα incontro liberazione animale.