Χιλή: Διπλή επίθεση σε αστυνομικά τμήματα στο Σαντιάγο

Στις 11 Αυγούστου 2014 πραγματοποιήσαμε μια συντονισμένη επίθεση στο 39ο αστυνομικό τμήμα της περιοχής Ελ Μπόσκε και στο 1ο αστυνομικό τμήμα του Σαντιάγο. Θέλαμε να φανερώσουμε πως είναι δυνατόν να χτυπήσει κανείς τους μπάτσους κάτω απ’ τη μύτη τους. Η επίθεση εξελίχτηκε όπως περιμέναμε, αν και θα μας άρεσε να είχε καταλήξει τραυματισμένος κάποιος απ’ τους φύλακες του νόμου.

/“αυτοί είναι θνητοί και οι νόμοι τους καταστρέψιμοι”/

Μας δίνει χαρά να βλέπουμε μπάτσους τραυματίες ή νεκρούς, είτε σε συγκρούσεις είτε σε ληστείες ή ενέργειες σαμποτάζ.

Ας γνωρίζουν πως ο καθένας τους μπορεί να έχει την ίδια τύχη με αυτήν των μπάτσων Μογιάνο, Βέρα, Μπομπαδίγια. Όλοι τους είναι υπεύθυνοι (και μάλιστα εθελοντικά) για τη συμμετοχή τους σε ένα μιλιταριστικό θεσμό που καταστέλλει καθημερινά τον πληθυσμό, και μας διατάσσουν να τηρούμε τους νόμους που επιβάλλουν οι ισχυροί.

Ας γίνει σαφές ότι δεν ξεχνάμε κανέναν απ’ τους τραμπουκισμούς των χοιρινών της εξουσίας, και πως η συνθήκη ατιμωρησίας τους δεν θα κρατήσει για πολύ· είναι ανθρώπινα όντα, θνητοί σαν τον καθέναν.

Εμπρός να τους την πέσουμε, φτάνουν και περισσεύουν οι λόγοι για ν’ απεχθάνεται κανείς τις αστυνομίες, τους ασφαλίτες, τις κατασταλτικές δυνάμεις και/ή τους θεματοφύλακες των πλουσίων. Όλοι δαύτοι είναι η στρατιωτική δύναμη της μπουρζουαζίας που επιτελεί το ρόλο της φίμωσης και τιμωρίας οποιασδήποτε απόπειρας για την ανάκτηση όσων εδώ και αιώνες έχουνε συσσωρεύσει μέσω της εκμετάλλευσης.

Είτε πρόκειται για ληστείες είτε για διαδηλώσεις, αυτοί είναι οι επιφορτισμένοι με το ρόλο της άσκησης εκφοβισμού επί του πληθυσμού. Η ουσία τους είναι να υπερασπίζονται το σύστημα πράττοντας έτσι ώστε να υποταχθούμε στην εξαθλίωσή τους. Αυτοί και τ’ αφεντικά τους πρέπει να χτυπηθούν και να φάνε επίθεση με όλα τα μέσα και σε όλες τους τις εκφάνσεις.

Θυμόμαστε κάθε χτύπημα, κι ελπίζουμε να πολλαπλασιαστούν οι άμεσες επιθέσεις ενάντια στην εμετική Αρχή τους· ας είναι η υλική προετοιμασία μας ενδελεχής ώστε να προκληθούν οι προσδοκώμενες ζημιές.

Μνημονεύουμε και στεκόμαστε αδελφικά πλάι στα συντρόφια που πραγμάτωσαν τη ματαιωμένη επίθεση εναντίον του 14ου μπατσοτμήματος στην περιοχή της Νιουνιόα την πρωτοχρονιά του 2014· θα μας γούσταρε κι εμάς να βλέπαμε να εκρήγνυται εκείνος ο μηχανισμός μεγάλης ισχύος, ενώ πανηγυρίζουμε επίσης για την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα του Λο Πράδο!

Στέλνουμε τους αδελφικούς χαιρετισμούς μας σε όλες τις οικογένειες και τους κοντινούς ανθρώπους όσων έπεσαν νεκροί από τα χέρια μπάτσων.

Στο μυαλό μας έχουμε τους Ματίας Κατριλέο, Τζόννυ Καρικέο, Κλαούντια Λόπες, Ροδρίγο Μελινάο, Χάιμε Μεντόσα Κογίο· όλοι τους είναι παρόντες, κι είτε φονεύτηκαν εδώ είτε σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου, είναι κομμάτι του κοινωνικού πολέμου.

Ενωνόμαστε με την πρωτοβουλία των συντρόφων από την Ινδονησία, και γινόμαστε κι εμείς κομμάτι της Δ.Σ.Ε.:

Διεθνής Συνωμοσία για την Εκδίκηση

πηγή: contrainformate