Επικοινωνία

Για συνεισφορά μεταφράσεων, επιμέλειας-διορθώσεων και/ή πρωτότυπου υλικού προς δημοσίευση, όπως ενημερώσεις από το δρόμο, ανταποκρίσεις από δράσεις, αναλήψεις ευθύνης, κείμενα φυλακισμένων ή διωκόμενων συντρόφων, καλέσματα, μπροσούρες, άρθρα γνώμης, κ.ά.: contrainfo(at)espiv.net

Βαρκελώνη: Άμεση δράση αλληλεγγύης στους αιχμαλώτους της επιχείρησης Πανδώρα

Τα ξημερώματα της 3ης προς την 4η Γενάρη 2015 σπάστηκαν με σφυριά οι τζαμαρίες ενός τραπεζικού υποκαταστήματος στη βαρκελωνέζικη γειτονιά της Όρτα.

Η δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των αλληλέγγυων χειρονομιών στους συλληφθέντες της επιχείρησης Πανδώρα, οι οποίες πραγματώνονται σε διάφορα μήκη και πλάτη της υφηλίου.

Η καταστολή έπληξε την πόλη της Βαρκελώνης, αλλά η απάντηση δεν άργησε να έρθει. Μαχητικές διαδηλώσεις έδειξαν για άλλη μια φορά πως η αλληλεγγύη είναι πιο δυνατή απ’ την καταστολή τους, και τώρα είναι στο χέρι μας να συνεχίσουμε να εκφράζουμε τη στοργή μας προς τα συντρόφια μας που χτυπήθηκαν απ’ αυτή την επιχείρηση.

Με αυτή την ενέργεια στέλνουμε μια αδερφική αγκαλιά στα έγκλειστα συντρόφια και ένα μήνυμα πως όσο είναι αιχμάλωτα η αλληλεγγύη θα συνεχίσει με κάθε αναγκαίο μέσο.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΙΣ/ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ/-ΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ/-ΟΥΣ

ΖΗΤΩ ΟΣΟΙ ΚΙ ΟΣΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>