Ώκλαντ, Καλιφόρνια: Επίθεση με μπογιές σε πούλμαν της Google

εδώ πέρα κάνουν έξωση σ’ ενοικιαστές

[19 Μαρτίου 2015]

Επιτεθήκαμε σ’ ένα πούλμαν της Google με μπογιές στην περιοχή Τέμεσκαλ κατά τη διάρκεια της πρωινής μετακίνησης προς τη δουλειά τους. Το πούλμαν ήταν τίγκα σε γκουγκλαίους.

Ειπώθηκε σε Google, Facebook κι άλλες εταιρείες τεχνολογίας να φύγουν. Δεν το κάνανε. Τους ειπώθηκε γιατί πρέπει να φύγουν. Δεν τους ένοιαξε. Έτσι κι εμάς ποσώς μας νοιάζει τώρα. Άμα οι εταιρείες τεχνολογίας δεν διακόψουν τις δωρεάν υπηρεσίες μεταφοράς υπαλλήλων τους, έπεται συνέχεια.

Οι δρόμοι μας γεμίζουν με απολιτικούς ανθρώπους κολλημένους στα smartphones τους. Έχουν επιφέρει άνοδο των ενοικίων. Δεν μπορούμε να πληρώσουμε τα νοίκια μας. Μας κάνουν έξωση. Μας εκτοπίζουνε. Ζούνε τη μεγάλη ζωή. Κάθε φορά που περπατούν στο δρόμο, βλέπουμε τον πλούτο τους, τα προνόμιά τους, την άνεσή τους. Πίσω τους βλέπουμε αστέγους, εθισμό, βία και απελπισία. Αυτοί νοιάζονται μόνο για την πάρτη τους. Εμείς νοιαζόμαστε για τον κοσμάκη.

Στους συνδικαλισμένους οδηγούς των πούλμαν: δεν έχουμε βαλθεί να βλάψουμε εσάς, αλλά μη στέκεστε ανάμεσα σ’ εμάς και στην άρχουσα τάξη. Έχετε περισσότερα κοινά μ’ εμάς παρά μ’ εκείνους. Πράξτε αναλόγως.

ανώνυμοι/ες