Μεξικό: Εμπρηστική επίθεση σε πύργο τηλεφωνίας της εταιρείας Telmex

17 Απρίλη 2015

Το Γκρουπούσκουλο «Μέχρι το θάνατό σου ή τον δικό μου» πυρπόλησε έναν πύργο τηλεφωνίας στον αυτοκινητόδρομο Μεξικό-Τολούκα, στο ύψος του δήμου του Ατιζαπάν, στην Πολιτεία του Μεξικού. Κόψαμε τα συρματοπλέγματα και το φράχτη που «προστάτευε» την αντένα, και τοποθετήσαμε έναν εμπρηστικό μηχανισμό με σπιτικό επιβραδυντή πάνω στα καλώδια τροφοδοσίας ρεύματος. Από μακριά είδαμε το μηχανισμό να αναφλέγεται και να φωτίζει τη νύχτα, και τη φωτιά να εξαπλώνεται στην κεραία καίγοντας και προκαλώντας φθορές σ’ αυτή την ιδιοκτησία της καταραμένης εταιρείας Telmex.

Η αντένα αχρηστεύτηκε, και με αυτόν τον τρόπο συνεχίσαμε τις ενέργειες που είχαμε ανακοινώσει ήδη πως θα φέρναμε εις πέρας· καθετί που συνιστά και συμβολίζει τον πολιτισμό, την πρόοδο, την τεχνολογία, την τεχνητοποίηση και την επιστήμη θα γίνει στόχος επίθεσης με κάθε τρόπο.

Η άγρια φύση φωνάζει για τα δίκια της, για τους λόφους που ισοπεδώθηκαν από κείνο τον αυτοκινητόδρομο, για τα δέντρα που κόπηκαν προκειμένου να ανεγερθούν κεραίες υψηλής τάσης και τηλεπικοινωνιών, για τα ζώα (ανθρώπινα ή μη) που εξωθήθηκαν σε εκτοπισμό από το άμεσο φυσικό τους περιβάλλον λόγω της μιασματικής εξάπλωσης του πολιτισμού· κραυγάζει εκδίκηση για όλα όσα δεν σεβάστηκε ούτε σέβεται η πρόοδος· το νου μας κατέλαβαν οι προγενέστεροί μας, τώρα πια η φωτιά του πολέμου είναι δική μας.

Αντίσταση σε καθετί αλλότριο!

Άγρια Αντίδραση
Γκρουπούσκουλο «Μέχρι το θάνατό σου ή τον δικό μου»